Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eh, ti muškarci...

Mladić djevojci donio buket, no ovo nije očekivao

cvijeće
Foto: Twitter
26.05.2017.
u 10:14

Mladić po imenu Jamarcus iz Teksasa djevojci Jailyn donio je buket ljubičastog cvijeća, no njemu nije ni na kraj pameti bilo što joj je uistinu donio

U šoku je ostala jedna djevojka kada joj je njezin dečko na dar donio buket. No, djevojka se nije šokirala zbog iznenađenja nego zbog onoga što joj je dečko zapravo donio.

Mladić po imenu Jamarcus iz Teksasa djevojci Jailyn donio je buket ljubičastog cvijeća, no njemu nije ni na kraju pameti bilo što joj je uistinu donio.

Ljubičasti cvjetovi zapravo su bili salata, a djevojka je nakon prvotnog šoka fotografiju ''cvijeća'' objavila na Twitteru, gdje je vrlo brzo postala hit.

– Spavala sam kada me dečko probudio kucanjem po prozoru. Otvorila sam mu vrata, a on je u ruci imao buket salate i veliki osmjeh na licu. Ja sam se odmah počela smijati, a na kraju sam ga poljubila i zagrlila, a on nije imao pojma o čemu je riječ – ispričala je djevojka.

– Moja majka bila je kraj vrata pa se i ona smijala, ali njegova joj je gesta bila slatka – dodala je. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije