Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prebrzo vozio

Mladić bez vozačke poginuo na neregistriranom motociklu

nesreća motocikl
Arhivska fotografija
03.07.2012.
u 10:20

Sudar se dogodio u trenutku kada je automobil skretao, a motociklist sletio pored kolnika

Motociklist (21) iz Vinovca koji je u ponedjeljak teško ozlijeđen u nesreći u Primoštenu preminuo je sinoć nešto prije 23 sata u splitskoj  bolnici. Policija je utvrdila da je 21-godišnji motociklist upravljajući neregistriranim motociklom i prije stjecanja prava na upravljanje vozilom, pri dolasku na križanje sa Splitskom ulicom u Primoštenu stradao jer nije prilagodio brzinu zbog čega se sudario s vozilom zagrebačkih oznaka.

Naime, sudar se dogodio u trenutku kada je automobil skretao, a motociklist sletio pored kolnika. Pri tome je udario u kameni zid nadvožnjaka te u stablo masline. 

Komentara 10

AN
Antiša
11:13 03.07.2012.

Iz Vinkovaca u Primošten bez registracije... Policijo, kao da te nema.

ME
mellifera196666
11:44 03.07.2012.

Poginul bum i ja jednog dana na cesti iako imam vozačku i registriran auto,pregazil bu me jedan ovakav.Ionako se preko 200 000 vozila u Hr vozi bez registracije,a mnogi i bez vozačke,neki s kupljenima koji auto škole vidjeli nisu.Na cestamaa vlada kaos i dobro netko ovdje reće-policije nigdje nema.

FR
fred70
10:52 03.07.2012.

zalosno uopce komentirati takve dogadjaje, no ipak smatram da je i to jos jedan propust policije. Sam vidim kolko cesto se voze motori bez registracije (vjerojatno i bez osiguranja) ili sa tako savinutom tablicom da ju nije moguce citati. I ne samo da se voze nego i stoje poo gradu, a policija prolazi pored njih i ignorira ih, sto znaci dozvoljaa im prekrsaje. A po autocesti love ljude i pokazuju im da su oni sefovi (iako nemam nista protiv da ko pretjera, da bude kaznjen (ja osobno sam jos uvijek misljenja da nese autoceste imaju potencijal za puno vece brzine, samo fali kulture na cesti, aktualan primjer u tunelu Ucka)). Dio nase mladezi nije sposoban sam shvatitikako se ponasati (i) na cesti, pa bi trebali pomoc policije, ali neznam dali ju mogu ocekivati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije