Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
doživio infarkt

Mladić (26) skočio u rijeku Unu u BiH i utopio se

rijeka una
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
26.07.2015.
u 22:55

Mario K. iz Siska skočio je u hladnu rijeku i nije isplivao

Na kupalištu Ada Mlinčići, na rijeci Uni u blizini Bosanske Krupe u Bosni i Hercegovini utopio se 26-godišnji Mario K. iz Siska, pišu Nezavisne.com.

Grupa mladića i djevojaka doputovala je iz Siska, naime, kako bi sudjelovali na manifestaciji 'Unski lađari' koja se održava u Bosanskoj Krupi.

– Mladić se nepripremljen bacio u rijeku koja je na tom mjestu jako hladna i duboka nekoliko metara i nije isplivao – kazali su u policiji. Kako se nije pojavljivao na površini, ostali kupači su skočili u rijeku te su nekoliko metara dalje pronašli njegovo tijelo i izvukli ga.

Pokušali su ga reanimirati, no nisu uspjeli.

Pretpostavlja se kako je doživio infarkt prilikom skoka u hladnu rijeku.

Komentara 2

AN
ANTIkomunist55
00:22 27.07.2015.

tuga.....

AN
ANTIkomunist55
00:22 27.07.2015.

tuga.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije