Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA NA RADU

Mladić (25) pao sa skele s petog kata i poginuo

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/3
06.07.2016.
u 16:54

Okolnosti u kojima se dogodila nesreća utvrdit će očevidom djelatnici policije

Pri padu sa skele s petog kata stambene zgrade u Puli u srijedu je poginuo 25-godišnji radnik iz Pule, izvijestila je istarska policija.

Nesreća se dogodila oko devet sati, kada je i policija primila dojavu da je pri obavljanju radova na zgradi u Ulici Jurja Žakna u Puli radnik pao sa skele visoke 17 metara. Mladić je prevezen je u pulsku Opću bolnicu, gdje je umro.

 Istraga traje, a okolnosti u kojima se dogodila nesreća utvrdit će očevidom djelatnici policije i inspektor zaštite na radu.

>> 3 osobe ozlijeđene u sudaru gumenjaka i broda

Komentara 6

JU
juramrki
17:27 06.07.2016.

trebalo je ranije misliti da se obezbediti radnicima sigurniji rad na visinama , to je stvar organizacije same firme ,a kod nas se sve radi na ho ruk ,a kad se desi nesreća onda se svi vade ,nitko nije krivv ,jedino nastradali je kriv za sve ,a ta policija i inspektori koji vrše očevid mogu svoje zaključke i izvješća okačit mačku o rep ,to je puka formalnost ,njega više nema ,a oni če svoje debelo naplatiti . i posle ove nesreće sve će se nastaviti po starome ,kao da se ništa nije desilo,

V1
Vinkazeljka 1115
17:56 06.07.2016.

Rad na visini je rizičan zahtjeva posebnu opremu ,zaštitu,pitanje ima li poslodavac ugovor o radu koji pravovaljan .Pitanje je hoće itko odgovarati za ovaj događaj sa smrtnom posljedicom.

PA
pandora
02:12 07.07.2016.

Pokoj mu vjecni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije