Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došla na terapiju

Mladić (25) hipnotizirao ženu pa je seksualno iskoristio

Hipnoza
Foto: Ilustracija/ YouTube
10.10.2014.
u 12:15

Prema sudskom zapisniku, 25-godišnjak je hipnotizirao ženu 4. lipnja u svojoj kući

Mladić iz Kennewicka u Washingtonu koji se amaterski bavi hipnozom tereti se za seksualno iskorištavanje žene koja mu je došla na terapiju.

Kevin Christian Geyer pred sudom se izjasnio da nije kriv. Prema sudskom zapisniku, 25-godišnjak je hipnotizirao ženu 4. lipnja u svojoj kući. Ona mu je navodno dolazila na terapije hipnozom koja joj je trebala pomoći s njezinim problemima, piše Daily News.

Žena je policiji ispričala kako su joj se poslije počele pojavljivati nejasne slike Geyera kako je seksualno iskorištava, a nakon toga je dokaz za to pronašla na svojoj odjeći. Rekla je i da joj se mladić, kada se suočila s njim, ispričao.

>> 'Ovo nisam bila ja, ovo je bila hipnoza, ovo je bio Sotona'

>> Kradljivice je hipnotizirale: Platila 40 tisuća dolara za skidanje uroka

Komentara 4

HR
hrxxx111
12:51 10.10.2014.

dobila je "terapiju"

Avatar sjeverozapad
sjeverozapad
13:20 10.10.2014.

Poduzetan momak

ĆA
ćaćaća
14:52 10.10.2014.

tkz metak terapija..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije