Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mještani u šoku

Mladić (24) poginuo u Novim Bešincima: Donedavno je živio sam, braća su otišla u Irsku, a nedavno se oženio

Foto: pozega.eu
1/4
04.12.2016.
u 10:00

- Na mjestu je poginuo. Vozač je audijem najvjerojatnije išao iz pravca Vetova. Udario je u betonski stup koji je izvaljen iz zemlje i drži se samo na žicama – rekao je mještanin

U subotu oko 22.50 sati smrtno je stradala jedna osoba u prometnoj nesreći u mjestu Novi Bešinci kod Kaptola u Požeško-slavonskoj županiji. – Čuo sam tup udarac i odmah sam pozvao djecu. Brzo smo istrčali van pomoći, no nažalost, bezuspješno. Na mjestu je poginuo. Vozač je audijem najvjerojatnije išao iz pravca Vetova. Udario je u betonski stup koji je izvaljen iz zemlje i drži se samo na žicama – rekao je mještanin za požega.eu.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o mladiću od 24 godine iz Kaptola. – Strašno. Donedavno je živio sam. Otac mu je umro mlad, a dvojica braće su otišli raditi i živjeti u Irsku.  Prije mjesec dana se oženio. Sada ga više nema – rekli su mještani.

Policijski službenici nastavljaju s izvidima kako bi utvrdili sve činjenice i okolnosti vezane za ovu prometnu nesreću.

>> Vozač iz Žabna nađen mrtav u kanalu, imao 44 prometna prekršaja

Komentara 12

ZA
zajgorec
10:11 04.12.2016.

živio je sam a nema dugo se oženio...zanimljivo

Avatar jumanji
jumanji
10:49 04.12.2016.

nije živio sam posto je bio oženjen ,braća mu žive u irskoj?ok,ali kakve to sada ima veza sa ovom nesrećom?pokoj mu duša

PR
prdovan
10:22 04.12.2016.

Koje veze ima što su braća u Irskoj ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije