Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ispalio šest metaka

Mladić (20) u Urugvaju pokušao imitirati masakr iz Newtona

pucnjava skola sad (1)
AFP/Pixsell
17.12.2012.
u 14:49

Planirani ubilački pohod spriječen je kada je mladić došao do škole i shvatio da u njoj nema dovoljno ljudi. Tada se uputio prema lokalnoj bolnici

Urugvajska policija privela je 20-godišnjaka koji je u nedjelju po uzoru na masakr u Newtonu pokušao napasti jednu srednju školu. Planirani ubilački pohod spriječen je kada je mladić došao do škole i shvatio da u njoj nema dovoljno ljudi, piše PressTV. Tada je krenuo prema jednoj klinici u gradu Paysandu. Nakon što je u nju ušetao te ispalio šest hitaca onesposobio ga je umirovljeni policajac koji se u tom trenutku zatekao na odjelu pedijatrije. Na mjesto događaja ubrzo je stigla policija koja je napadača uhitila. 20- godišnjak je potom odveden u psihijatrijsku kliniku.

Podsjetimo, također 20-godišnji Adam Lanza prošlog je petka upao u osnovnu školu Sandy Hook u kojoj mu je majka bila učiteljica te ubio šest učitelja i 20 djece od šest do sedam godina.

>>Ubojici mališana pušku je u ruke stavila majka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije