Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dubrovniku

Mladić (19) mopedom se zabio u vozilo i teže ozlijedio

hitna pomoć
Ivo Čagalj/PIXSELL
24.10.2013.
u 10:33

Mladić je upravljao mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, no nije držao potrebni razmak između vozila pa je naletio na stražnji dio osobnog vozila

Devetnaestogodišnji mladić teže je ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 12.20 sati u Ulici Andrije Hebranga u Dubrovniku, priopćila je dubrovačko-neretvanska policija.

Upravljao je mopedom dubrovačkih registarskih oznaka, no nije držao potrebni razmak između vozila pa je naletio na stražnji dio osobnog vozila također dubrovačkih registarskih oznaka kojim je upravljala 44-godišnjakinja, koja se zaustavila vozilom na kolniku da bi propisno skrenula ulijevo. Ozlijeđeni 19-godišnjak prevezen je u dubrovačku bolnicu gdje je zadržan na liječenju.

>>Vozač (19) teže ozlijeđen u prometnoj nesreći u Dubrovniku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije