Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stigla i policija

Mladić (18) pijan divljao autom: Dečko se nakon slijetanja vratio i htio nastaviti s ludovanjem

Krapina
24 sata
17.05.2020.
u 15:51

Krapinska policija je potvrdila kako je mladić koji je nedavno napunio 18 godina u alkoholiziranom stanju ludovao parkiralištem krapinskog Doma zdravlja

Mladić koji je nedavno napunio 18 godina u alkoholiziranom stanju je ludovao automobilom, a onda sletio niz brijeg s parkirališta krapinske ambulante. 

Čitateljica 24sata iz Krapine poslala je  snimku slijetanja Opel Corse s parkirališta. Krapinska policija je potvrdila kako je mladić koji je nedavno napunio 18 godina u alkoholiziranom stanju ludovao parkiralištem krapinskog Doma zdravlja. Nakon nekoliko pokušaja driftanja i uz bodrenje nekolicine drugih ljudi, mladić je sletio niz brijeg

Prilikom slijetanja mladić nije ozlijeđen, a na automobilu je nastala materijalna šteta. Očevid je u tijeku. 

- Podno parkirališta je glavna cesta i sreća je da ujutro nije bilo prometno. Dečko se nakon slijetanja vratio i htio nastaviti s ludovanjem, ali je policija došla i zaustavila ga u naumu iako je on htio pobjeći. Ovo je strašno - rekla je čitateljica uz snimku koja se od jutra širi Krapinom. 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
16:33 17.05.2020.

Oduzet auto. Samo to pali.

Avatar KimberlyBI87
KimberlyBI87
20:54 17.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​Ki︆︅︆︅s︆︅​sTo​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije