Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon dolijao

Mladi Zagrepčaninin od ljeta krao u Crikvenici

policija
VL FOTO
20.02.2012.
u 16:29

U dva navrata ženama je otrgnuo torbice, a iz zlatarnice je odnio 50 tisuća kuna

Crikvenička policija prošloga je tjedna uhitila 19-godišnjaka iz Zagreba i kriminalističkim istraživanjem najprije ustanovila da je mladi Zagrepčanin u razdoblju od 18. siječnja do 16. veljače ove godine u Crikvenici počinio razbojstvo i tešku krađu. Prijeteći nožem prodavačici, iz trgovine u Ulici Petak ukrao je 1500 kuna iz blagajne, a provalio je u lokal u Zidarskoj ulici i ondje se domogao 200 kuna blagajničkog pologa. No, nastavljajući istraživanje, policajci su otkrili da je isti mladić još od siječnja lani “aktivan” na crikveničkom području. Tako je otkriveno da je potkraj siječnja na ulici 69-godišnjakinji iz Brckovljana otrgnuo torbicu s novcem, dokumentima i mobitelom ukupne vrijednosti oko 800 kuna. Također u Crikvenici, u Kotorskoj ulici lani u srpnju upao je u zlatarnicu i od 51-godišnje vlasnice uz prijetnju oteo domaći i strani novac u ukupnom iznosu od oko 50 tisuća kuna. U kolovozu je u Frankopanskoj ulici u Crikvenici ponovno počinio razbojništvo, 40 godišnjoj Crikveničanki oteo je torbicu s dokumentima i 8500 kuna. Uza sve ovo policija je 19-godišnjeg Zagrepčanina prijavila i zbog zloporabe opojnih droga. U dva navrata, od kraja siječnja do polovice veljače kada je uhićen, u stanu u Crikvenici dao je 22-godišnjaku marihuanu.

Ključne riječi

Komentara 1

XN
xnet0822
10:00 22.02.2012.

Lihvarska budala ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije