Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokacija

Mladi SDP-ovac fotografirao se u Beogradu s tri podignuta prsta

tomislav bogdan
Facebook
27.08.2012.
u 14:34

Od SDP-a tražimo oštru osudu i ograđivanje od takvog ponašanja te jasno distanciranje od politike koju provodi ta stranka, kažu u stranci

S tri podignuta prsta, u Beogradu se s prijateljima fotografirao Tomislav Bogdan, potpredsjednik Foruma mladih SDP-a Osječko-baranjske županije i čelnik Savjeta mladih Grada Đakova.

“Omalovažio je žrtve”

Fotografiju je potom objavio na svom Facebook profilu. Zbilo se to proteklog tjedna. Oštro su taj čin osudili iz županijske Mladeži HDZ-a.

– Fotografijom s tri podignuta prsta i “četničkim pozdravom” Tomislav Bogdan svjesno je omalovažio, obezvrijedio i povrijedio sve sudionike i žrtve u Domovinskom ratu, njihove obitelji, ali i sve građane. Nedopustivo je i na najstroži način treba biti kažnjivo takvo provociranje i ismijavanje branitelja – stoji u priopćenju koje potpisuje Goran Soldo. Od SDP-a traže oštru osudu i ograđivanje od takvog ponašanja, kao i smjenu s navedenih funkcija. Ističu da ga je na ta mjesta imenovala koalicijska većina koju čine SDP, HNS i HDSSB.

“Jedva su dočekali!”

– Radi se o internoj šali za vrijeme privatnog posjeta. Krivo je protumačena, a Mladež HDZ-a je to jedva dočekala. I ja sam dijete hrvatskog branitelja i ne bi mi palo na pamet raditi stvari koje bi uvrijedile branitelje, žrtve rata ili njihove obitelji – istaknuo je, pak, Bogdan, ispričavši se ako je ikoga uvrijedio. Spornu je fotografiju, dodaje, maknuo s Facebooka. Na upit hoće li snositi ikakve sankcije iz stranke, poručuje kako će to tek vidjeti.

Komentara 430

OB
-obrisani-
10:16 28.08.2012.

28.08.2012. u 10:08h MK je napisao/la: Nino Prpic... Nije rekao KPJ-ovci nego komunisti... Ali i KPJ-ovci su isto tako svoj doprinos dali... .................................................................... Napisao je "tvoji komunisti" KPJ jesu, ne moji nego naši komunisati jer 80% članova SDP-a i HDZ-aa imaju na tavanu partijske knjižice SKJ!" Ali kineski komunisti nisu ni moji ni naši! I ovi na vlasti u zadnjih 20 godina nisu njikakve demokrate nego preobučemi komunisti koji su se kleli u Tita i partiju!"

Avatar MK
MK
10:19 28.08.2012.

Nino... "ne moji nego naši komunisati jer 80% članova SDP-a i HDZ-a..." Hahaha... ovo je vec ocaj... Malo prije si jos pricao kako HDZ-ovci pokazuju kako je kukuruz visok... Hahaha...

DU
Deleted user
10:15 28.08.2012.

maske su pale. Jovanovici,Borzani ,Grcici... sigurno su ponosni na vas ! Mlade snage SDP-A !!!! Pa sto se moze i ocekivati od stranke u kojoj su na istaknutim funkcijama srbi a hrvati im sluze kao paravan !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije