Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Mladi Puljanin izletio iz zavoja i teško ozlijedio sebe i suputnicu

sudar u istri
iPress
31.08.2010.
u 11:15

Prešao je na suprotnu stranu kolnika i lijevim bočnim dijelom udario u prednji dio škode u kojoj je bilo i dvoje djece. Putnici iz škode lakše su ozlijeđeni.

U ponedjeljak, 30. kolovoza, oko 17.45 sati u Raši se dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile teške tjelesne ozljede, a još su četiri lakše ozlijeđene.

Nesreća se dogodila kada je 21-godišnjak iz Pule, upravljajući osobnim automobilom kia spectra, pulskih registracijskih oznaka, iz smjera Rijeke, po izlasku iz desnog oštrog zavoja, uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad automobilom, prešao na suprotnu stranu kolnika i lijevom bočnom stranom udario u prednji dio škode fabije austrijskih oznaka kojim je upravljao 43-godišnji austrijski državljanin. 

U prometnoj nesreći teške ozljede zadobili su vozač i putnica iz automobila kia spectra, 24-godišnjakinja iz Vukovara, a vozač i troje putnika iz škode, 39-godišnja austrijska državljanka i dvoje djece u dobi od 4 i 7 godina, zadobili su lakše ozljede. Na mjestu nesreće intervenirali su i vatrogasci koji su izvlačili 21-godišnjaka iz automobila .

Istoga dana oko 19 sati na cesti Barban - Most Raša dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lakše ozljede. Nesreća se dogodila kada je 53-godišnjakinja iz Zagreba, upravljajući osobnim automobilom marke peugeot 206, sisačkih oznaka, iz smjera Barbana, u oštrom desnom zavoju, zbog neprilagođene brzine, izgubila nadzor na automobilom i sletjela s kolnika. Vozačica je zadobila lakše ozljede.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije