Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN MLADIH

Mladi pomažu invalidnim osobama

mladi
Foto: Maja Šantoši/Pixsell
1/3
12.08.2011.
u 12:53

– Slatina je među rijetkim gradovima u Hrvatskoj koji je u gradskim ustanovama uklonio sve arhitektonske barijere

SLATINA  - Devetnaest mladih volontera iz: Njemačke, Francuske, Italije, Turske, Španjolske, Nizozemske, Kanade, Poljske i Hrvatske, koji sudjeluju u 9. Međunarodnom volonterskom kampu ''Ruku pod ruku'' u Slatini, danas je prigodnim radionicama obilježilo Međunarodni dan mladih.

Organizatori kampa – udruga mladih Krik i Udruga osoba s invaliditetom – do sada su održali više edukativnih radionica s naglaskom na nenasilno rješavanje sukoba i poboljšanje života osoba s invaliditetom. – Slatina je među rijetkim gradovima koji su u gradskim ustanovama riješili sve arhitektonske barijere što je osobama s invaliditetom proširilo mogućnosti sudjelovanja u društvenom životu grada – izjavila je Anđelka Zelenko, predsjednica Udruge osoba s invaliditetom,  naglasivši kako mladi volonteri iz devet zemalja s puno ozbiljnosti sudjeluju u realizaciji svih programa.

Ključne riječi

Komentara 1

XX
XXXX2011
13:28 12.08.2011.

Ovo je za pohvalu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije