Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNTOVNICI S RAZLOGOM

Mladi, obrazovani, odlučni. Oni vjeruju da može bolje

13.06.2021.
u 06:56

U Puli se dogodila povijesna stvar koja dokazuje da se može uspjeti ako imaš dobar tim, ako sa srcem i vjerom ulaziš u priču

Komentara 21

BA
balavander
09:15 13.06.2021.

Na mladima svijet ostaje, an žalost mi smo našu djecu odgajali da studiraju svašta politlogiju, filozofiju, prodavanje magle , da ne moraju raditi kao što smo mi. Stvorili smo masu parazita kojima se ništa ne isplati raditi

Avatar zbog- udbasa -beskucnik
zbog- udbasa -beskucnik
09:24 13.06.2021.

Lose je sto od mladih stvaraju boljsevike a ne poduzetnike..

BR
Breoxs
08:04 13.06.2021.

U Puli se dogodila lijepa priča! IDS je 32 godine stalno bio protiv HDZ-a, tj. Zagreba. Postavljali su se kao da su sposobniji, pametniji i pošteniji, a nisu. Pula nikada nije bila zapuštenija. Fasade zapuštene, oronule, stolarija nikakva, nema zgrade da nije iscrtana grafitima, šume prepune smeća i otpada, postali smo poznati po dva najmonstuoznija zločina, kada je Voschion pobio čitavu obitelj i Chiara Pašić ugušila dijete. Sport u Puli je nestao. NK Istra se svake godine do zadnjeg kola bori za ostanak, a ostalih sportova nema u 1. ligi. Ni košarke, ni rukometa, ni odbojke, vaterpolo igra neku žnj ligu, boks je propao. Mislim da je jedino judo kvalitetan. Gimnastike nema, atletika rapidno pada, kao i plivanje. Jedino vidiš smrdljivu rivu, puno ovisnika o narkoticima i mlade kako se ubijaju alkoholom. Kad popiju boce redovito bace poput Boška Buhe na plaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije