Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vorayuth Yoovidhya

Mladi nasljednik Red Bulla autom usmrtio policajca pa pobjegao

67
Foto: vl
1/2
04.09.2012.
u 08:13

Šef bangkoške policije rekao je kako je nižerangirani policajac pokušao zataškati slučaj

Vorayuth Yoovidhya, unuk pokojnog vlasnika Red Bulla, jučer je priveden zbog sumnji da je u Bangkoku Ferrarijem usmrtio policajca te pobjegao s mjesta nesreće. Dvadesetsedmogodišnjak je nakon sudara tijelo 47-godišnjeg policijskog narednika Wicheana Glanpraserta navodno vukao nekoliko metara prije nego što je pobjegao. Odobrena mu je jamčevina od 500 tisuća bahta (oko 95 tisuća kuna).

Prema nekim medijskim napisima policija je do Vorayutha došla prateći trag motornog ulja na cesti sve do rezidencije njegove obitelji u elitnom dijelu tajlandske prijestolnice. Kako je otkrio glavni istražitelj Anuchai Lekbamroong, mladić je priznao da je došlo do sudara, no tvrdi da mu se policajac na motociklu naglo ubacio.

Yoovidhya je unuk pokojnog tajlandskog milijardera Chalea Yoovidhye, pokretača i vlasnika biznisa s megapopularnim energetskim pićima. Prije smrti u ožujku, s bogatstvom od 5 milijardi dolara bio je 205. na Forbesovu popisu najbogatijih ljudi na svijetu.

Šef bangkoške policije Comronwit Toopgrajank rekao je kako je preuzeo slučaj nakon što je nižerangirani policajac pokušao zataškati sudjelovanje bogatog nasljednika u smrti policajca tako što je predao lažnog sumnjivca. Comronwit je rekao da će raditi rješavanju slučaja bez obzira na bogatstvo i utjecaj osumnjičenika, a poručio je i da će dati ostavku ne uspije li krivca privesti pravdi.

Komentara 3

BE
belimo
08:27 04.09.2012.

Po HRsudstvu mali bi bio iz drušptveno prihvatljive obitelji......Vidjeli bumo kako to kod njih prolazi....

IP
info_punkt
10:14 04.09.2012.

- sorry, ne mogu doći na suđenje, evo baš sam krenuo studirati u Švicarsku...

TO
Toni50
11:53 04.09.2012.

Glupost kod nas bi ga linčovala brača ; sjetimo se kako su se svi ndali veselili kao če "samo prema novinarima bahatoga Čačića" zatvoriti 2 puta po 5 godina sada ostje da se vidi kako če proći Horvatinčić u RH gdje je želja da ga se objesi .... Da vidimo tko vrijedi više 2 Talijana ili 2 Mađara ? Idiotski je tvrdi kako je naš zakoni i narod human i prema žrtvama koje traže pomoč pravdu ; Večina želi samo kazne i krv, izuzev prema ratnim zločinima "heroja" hrvata !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije