Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Olimpijada

Mladi matematičari se vratili s brojnim medaljama iz Kolumbije

Mladi matematičari se vratili s medaljama iz Kolumbije
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/7
30.07.2013.
u 21:19

- Naravno da sam ponosan na zlato, pa nije to mala stvar - rekao je Domagoj Ćevid koji je ostvario i najbolji pojedinačni plasman

Iz Kolumbije, s dvije zlatne, dvije brončane i dvije počasne medalje, vratio se tim od šestero učenika koji je Hrvatsku predstavljao na Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi. Po prvi puta otkad naša država sudjeluje na ovom natjecanju, čak dvojica predstavnika osvojila su zlatnu medalju, i to obojica Zagrepčani. Domagoj Ćevid i Borna Vukorepa, pri dolasku na zagrebački aerodrom nisu mogli sakriti oduševljenje.

- Naravno da sam ponosan na zlato, pa nije to mala stvar - rekao je Domagoj Ćevid koji je ostvario i najbolji pojedinačni plasman u povijesti sudjelovanja Hrvatske na Međunarodnoj olimpijadi.

>> Učenici Tehničke škole na sajmu inovacija postigli sjajne rezultate

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije