Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljetni lopovi

Mladi Lošinjani "operirali" po plažama, klubovima i brodovima

krađa torbice
Arhiv VL
10.09.2010.
u 15:17

U skupini su bila i dva maloljetnika, a domogli su se plijena vrijednog oko 16 tisuća kuna.

Policija u Malom Lošinju završila je kriminalističko istraživanje nad petoricom mladića iz Malog Lošinja koji su u kolovozu krali novčanike, torbice s novčanicima, mobitele, fotoaparate "operirajući" po plažama, diskoklubovima i jedrilicama u marini. Ustanovljeno je da su počinili četiri krađe, a oštećeni su maloljetnica, dvije 18-godišnjakinje iz Malog Lošinja, 19-godišnjakinja iz okolice Daruvara te 49-godišnji talijanski turist.

Skupina, u kojoj su bila dva maloljetnika, dva 18-godišnjaka i 19-godišnjak, krađama se domogla predmeta vrijednih oko 16 tisuća kuna. Kod njih je pronađeno osam mobitela, dva fotoaparata, torbice, novčanici i razne bankovne i druge kartice koje su policajci vratili vlasnicima. Protiv počinitelja se podnose posebna izvješća općinskom državnom odvjetniku za mladež u Rijeci.

Lopovi na obali: Jedan ukrao ugostiteljsku opremu, drugi provalio u vrtić

Opatijski policajci prijavili su Državnom odvjetništvu 36-godišnjaka iz Kastva koji je sumještaninu 45-godišnjaku iz dvorišta obiteljske kuće ukrao više komada ugostiteljske opreme.

Dvorište kuće u Permanima "očišćeno" je između  20. i 23. kolovoza, kad u kući nije bilo nikog. Opremu vrijednu 10 tisuća kuna kradljivac je prodao poduzeću za otkup sekundarnih sirovina, no policija ju je pronašla i vratila vlasniku.

U Rijeci su pak policajci otkrili tko je još u ožujku provalio u dječji vrtić u Kastvu. Mladi Kastavac, 20-godišnjak, osumnjičen je i prijavljen Odvjetništvu zbog krađe osobnog računala, monitora i digitalnog fotoaparata čime je vrtiću učinjena šteta od tri tisuće kuna.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije