Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRAVIČAN ZLOČIN
Povratak na članak

Mladi ksenofob samotnjak proglašen krivim za devet rasističkih ubojstava: pretvarao se da ide na vjeronauk pa pucao na župljane

Presuda za tih devet ubojstava u crkvi Emanuel de Charleston će biti izrečena početkom siječnja. Prijeti mu smrtna kazna

Komentari 2

DA
Darko22
23:28 15.12.2016.

Kada je bijelac u pitanju onda nemate problema staviti sve informacije na vidjelo, a kada crnci ili muslimani nešto naprave onda nisu oni krivi, imali su mentalnu bolest ili najbolje od svega "motiv je nepoznat".

VL
UN
unbekant
07:02 16.12.2016.

Cuj ovo tepanje,"mladi ksenofob",zar on ni je maladi ubojica i terorista,da je dosao iz Sirije,Afganistana.....bio bih terorista,a ovako eto on je mdjani ksenofob,e dokle dogura nase novinarstvo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.