Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hvalevrijedno

Mladi iz SOS Zajednica mladih primili donaciju

SOS Zajednica mladih
Foto: PR FOTO
1/14
07.12.2016.
u 13:17

U veselom okruženju Shoosterovih ambasadora, Ivana Dečaka i Andreje Andrassy, mladi iz SOS Zajednica mladih primili su hvalevrijednu donaciju.

Za čak 44-ero mladih koji odrastaju u SOS Zajednicama mladih u Osijeku, Velikoj Gorici i Zagrebu, Sveti je Nikola ove godine bio posebno darežljiv. Naime, ovi su srednjoškolci, zahvaljujući partnerima SOS Dječjeg sela Hrvatska tvrtki Shooster, primili vrijedan poklon u obliku Nike tenisica po vlastitom izboru.

Novu obuću mladi su imali prilike odabrati u Shoosterovoj poslovnici u zagrebačkom Arena centru, a u odabiru su im pomogli, glavom i bradom – Ivan Dečak i Andrea Andrassy.

Oduševljeni novim modelima i, zaista širokim izborom tenisica, djevojke i dječaci obavili su prvi predblagdanski šoping i s osmijehom na licima obilježili početak blagdana.

O SOS Zajednicama mladih

SOS Zajednice mladih skrbe o mladima koji nakon završetka osnovne škole napuštaju SOS dječja sela i upisuju srednju školu.O mladima u zajednici brinu odgajatelji koji su stručnjaci s područja društveno humanističkih znanosti. Udruga SOS Dječje selo Hrvatska može se pohvaliti s četiri SOS Zajednice mladih i to: dvije u Osijeku, jedna u Zagrebu i Velikoj Gorici.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije