Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stručnjak za digitalne tehnologije
Povratak na članak

Mladi griješe kad biraju fakultet koji upisuju, a ne posao koji žele raditi

Na svojim predavanjima mladima poručuje i pokazuje mogućnosti strojnog učenja jer računalo neke stvari može odraditi puno brže

Komentari 3

MA
MarkoKosmicki
20:14 04.03.2018.

filozofski fakultet smanjiti upis na svega pet upisnika ,jer filozfa imamo za pedeset godina,svi bi filozofirali ali nitko nebi radio,za deset godina nastaviti upis po starome,ovi metuzalemi u mirovinu neka pecaju ribe

VL
VI
vidum
09:02 05.03.2018.

Upisuju fakultet na kojem imaju vezu.

VL
DU
Deleted user
11:49 04.03.2018.

Jesenti milu biguilicu, na kraju ćemo svi skupa opet završiti u kamenom dobu. Mislim na one koji prežive nuklearnu katastrofu u koju će nas uvaliti upravo ti"data scientists" i "application developpers" kad se neodgovorni i neuki političari dokopaju rezultata njihovihh istraživanja. Osim toga kad-tad stvari će se oteti nadzoru i umjetna inteligencija poludjeti, pa da onda vidiš belaja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.