Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Mladi Glavašević žrtva je politike, a u nju je zalutao

Traumatiziran čovjek kao Matić, 
uza sve poštovanje 
za njegovu žrtvu, 
ne može biti ministar. Kao što ni Glavašević ne može biti pomoćnik

Komentari 28

Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
12:26 03.11.2014.

Zvonimir Despot uništa. Mali Glavašević je rođen za politiku, zato je i izabran na ovu poziciju, kao kukavičje jaje Zorana Pusića, Teršeličke, Pupavca i Puhovskog. Mulja bez da trepne, nema grama empatije, ni grama obraza, bez ikakvih skrupula pod krinkom rješavanja braniteljskih pitanja provodi notorno izjednačavanje krivnje za rat, i opet bez da trepne.

VL
Avatar tituš
tituš
13:57 03.11.2014.

i kad još ne bi činio štetu! Nije on ništa zalutao, sve je to plan, kao i sa njegovim mentorom Matićom, ministrom Kotromanovićem i drugim da ih ne nabrajam. Duboko smisleno!

VL
SV
sveznamdrugi
14:16 03.11.2014.

Kako to mladi lingvist za prvo radno mjesto može dobiti mjesto pomoćnika ministra za pravne i stambene poslove, meni to nije jasno a mislim i tisućama puno kvalificiranijih mladih nezaposlenih ljudi u hrvatskoj. Toliko o Bojanovom poštenju

VL
DU
Deleted user
14:21 03.11.2014.

U članku nema glavne "razrokosti" - Glavašević kritizira PTSP na hrv. strani sve u 16, a šef mu Matić sve i sva u životu stekao via PTSP. Nema ni jednog ožiljka na tijelu, ni jednog rtg vidljivog gelera, ništa - ali ima veoma visok stupanj invaliditeta na temelju PTSP-a i kao takav je u psih. stanju da mu OŠ djeca nižih razreda izazivaju valjda flash back traumatske doživljaje i nesposoban za učitelja razredne, a za što je školovan. Čim ugleda kabinet Predsjednika i povorku drž. limuzina, popravi mu se psih. stanje u tolikoj mjeri da je radno aktivan u okruženju šarkija u lister odijelima, na najviše zahtjevnim pozicijama poput savjetnika Predsjednika RH ili ministra u Vladi RH. Tu nema flash back-a! A da se ne govori da je ubrao čin brig. generala, stančugu u ZG i još niz povlastica - baš preko PTSP-a kojeg kritizira Glavašević... Pa tko je tu lud, a tko zbunjen!

VL
Avatar MK
MK
14:40 03.11.2014.

I u Vukovaru je 19. Svibnnja 1991 odrzan Referendum... Kriva je interpretacija, da je Velikosprstvo u Vukovaru napalo harmonicno funkcionirajuce predratno Jugoslavenstvo - a na to se svodi reinterpretacija povijesti i dogadaja argumentarijem Bojana Glavasevice... U Vukovaru je Velikosrpstvo napalo Republiku Hrvatsku i stoljetni san Hrvatskoga naroda za slobodom i neovisnoscu! Bojan Glavasevic nema nikakva prava od Vukovara praviti rezervat i razsadnik za code jugoslavenstva pod krinkom multi-kulturalnosti. Jugoslavenstvu je Hrvatski puk 19. Svibnja 1991 rekao "NE" - a Velikosrpstvo je slomio u Oluji i na koljena prisilio mirnom reintegracijom!

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
12:13 03.11.2014.

...sve odrasle osobe... bi trebale biti svjesno svojih postupaka... te stajati iza njih...

VL
AP
apolon
15:25 03.11.2014.

Da pogledah snimku i vidjeh da je toliko genijalan da je vlastitim rukama pod navodnike stavio "branitelji sa naše strane" ???sa naše strane" ???

VL
FN
Fr@njo
17:43 03.11.2014.

Despot, napisao i veliku glupost.Matic nije traumatiziran, vec je on jedan bezobrazni falsifikator svojeg tkz. borbenog puta.Za ministarsku funkciju sluzi dobro , isto kao i Sasa Perkovic, Vrabica, Vesna Pusic sa bracom Zokijem,

VL
AP
apolon
15:31 03.11.2014.

I još nešto...zapravo je izrazio sumnju u oboljele branitelje od PTSP-a , navodima, kako ih sa naše strane ima a sa Srpske nema?? Naravno,samim priznanjem PTSP-a Srbija bi time priznala agresiju na RH!!! priznala agresiju na RH!!!

VL
Avatar drug lenjin
drug lenjin
18:07 03.11.2014.

Konačno nešto pametno.Svi su uvidjeli da Matić nije za ministra jer čovjek nema toliko potrebnu samokontrolu i smirenost pogotovo na takvom mjestu.Glavašević se našao između dva manipulatora Milanovića i spomenutog Matića .Glavašević nema reference ni iskustvo za taj posao on je toga svjestan međutim kukirikavci su ga uspjeli uvući u vrtlog iz kojeg nema povratka kao ni Matiću koji se još kao Josipovićev savjetnik zamjerio mnogim braniteljima sa nekim svojim izjavama.Naravno objava registra u kojem su sudjelovali Josipović i Milanović koji rata ni okusili ni mirisali hrvatske branitelje su u vlastitoj zemlji zatočili.Hrvatska je vjerojatno ne Hrvatska već kukuriku vlada jedina zemlja u svijetu koja je javno objavila imena svojih ratnih veterana i koji bez ikakvog obrazloženja mogu biti uhićeni na granici Marić,Purda a vjerojatno će ih još imati problema.Ukoliko kukurikavci dobiju još jedan mandat(nadam se da neće) uz nesposobnog Milanovića i njegovih ulizica Mrsića,Opačićke,Kotromanovića,Marasa,.....to će biti sumrak za državu Hrvatsku. 😉

VL
JW
Jim West
12:47 03.11.2014.

Ma da, Matić je traumatiziran, Glavaševićem manipuliraju, a Milanović se ne može sastati s čovjekom koji hrvatski sabor gleda na slikama turističkih vodiča. Još jedna loša kolumna koja se bavi sporednim stvarima.

VL
Avatar DZvonimir@KNIN
DZvonimir@KNIN
07:07 04.11.2014.

Nevjerujem da je uopce Hrvat.

VL
OG
Oger
08:46 04.11.2014.

Pise da je Despot zavrsio medicinsku skolu u Varazdinu. Jel' onda bio na frontu pomagati ranjenicima?

VL
MT
Mirko Tot
10:58 04.11.2014.

Kad netko u Hrvatskoj pročita više osim sanjarice i kuharice i očita naciji lekciju tolerancije i suživota među nama, postaje većini ne prihvatljiv.Čudan smo mi narod.

VL
ZA
zahira45
14:11 03.11.2014.

Despot i ovaj članak su primjer svega onoga što ovoj zemlji ne treba.

VL
Avatar Diavolo
Diavolo
13:05 03.11.2014.

Despot je pravi navijac jedne struje i tipican primjer covjeka koji radi razliku u nasem drustvu !

VL
ME
melinda
16:03 03.11.2014.

Cim je posten odmah niije podoban biti ministar jer to ne odgovara mafijasima i nacionalistima koji mrze sve sto nije hrvatsko.Gospodo ministar mora biti pravedan i posten i ukazati na ono sto ne valja pa makar se to zvalo istinski branitelj lazni branitelj profiter ili thompson simunic ili bilo koje drugo zlo ministar ne smije podrzavati nikakvo zlo ma kome to ne odgovaralo mi smo u EU i moramo se ponasati tako sto i matic i glavasevic to rade evropski i za dobrobit postene hrvatske bez nacionalista i profitera vec ciste zito od kukolja kojega ima previse u nasoj lijepoj....

VL
ST
Stipeprof
23:15 03.11.2014.

Umjesto što mu je otac branio Vukovar trebao je - kao Karamarko - "locirati, uhititi i transferirati" Antu Gotivinu u Haag. Onda bi za naše "domoljube" bio pravi Hrvat.

VL
HP
hrvoje penava
22:54 03.11.2014.

despot ivkošić raspudić ....lažni domoljubi.....branitelji hdza ujedinite se

VL
HP
hrvoje penava
22:53 03.11.2014.

despot ivkošić raspudić....branitelji hdza ujedinite se

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.