Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf tjedna

Mladi glasnogovornik prekinuo novinarku i predsjednicu

20.01.2015. Zagreb - Luka Djuric, novi glasnogovornik Ureda predsjednice RH. Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
04.10.2015.
u 09:30

I predsjednica bi trebala objasniti svoj stav o novinarskim slobodama

Na primjeru Luke Đurića, glasnogovornika predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, najbolje se vidi kako nije dobro kada netko, ničim izazvan, praktički "s faksa" dođe na vrhunski posao.

"Mladi i perspektivni" Luka dobio je bogovsku poziciju na Pantovčaku iako nije bio dovoljno kvalificiran za vrlo sofisticiran i zahtjevan posao komuniciranja s javnošću. Bez dovoljno stručnog znanja i životnog iskustva, gotovo da je bio predodređen raditi velike i neoprostive greške.

Kada se tomu pridoda i višak samopouzdanja koja u pravilu prelazi u bahatost, onda je bilo samo pitanje vremena kada će počiniti neki neoprostiv gaf. Naprasno je prekinuo intervju koji je vrsna novinarka Ivana Petrović vodila s predsjednicom u New Yorku. Zbog nepoćudnog pitanja glasnogovornik je upao u kadar i ušutkao novinarku, ali i svoju šeficu. Sada je na potezu predsjednica koja bi trebala objasniti svoj stav o novinarskim slobodama, a možda i razmisliti o novom glasnogovorniku.

>>Grabar-Kitarović i Orban u New Yorku razgovarali o rješenjima migrantske krize

>>Grabar-Kitarović u UN-u: Migrantska kriza je školski primjer nedjelovanja

Komentara 91

Avatar guza guzic
guza guzic
11:28 04.10.2015.

Ovaj curic postae tragedia novinarstva,,ovaj covjek je dokaz korumpiranog novinara,nie mu dosta sto ga opra ona odvjetnica u otvorenom,nestaje sa svojom komunistickom propagandom,,,sto su zavidni ovi novinari sto komunizam se totalno iselio sa pantovcaka,,jos malo seli i iz banski dvora

GU
gustirna
11:48 04.10.2015.

Ajde curicu potrazi one tri poreznice koje je crveni pomahnitali neron smjenio kada su one ,na dojavu americke dea ,istrazivale pranje prljavog novca kolumbijskog kartela preko otkupa zlata....i sve je bilo dobro dok u istrazi nisu otkrile da ih je trag prljavog novca dove do pismohrane i mafijaske obitelji milanovic....one su podnije kaznenu prijavu uskoku ali mozes zamisliti sto je napravio milanovicev uskok....odbasio tuzbu....hihihi...

GU
gustirna
11:55 04.10.2015.

Curicu,imamo friskiju vijest nego ova sto je ti potenciras a koju jugokomunisticki novinari kriju kao porezni dug....naime prije nekoliko dana osuđen je milanovicev kriminalac i sef pnuskoka drug bertina...inace drug jugokomjnjara i ostojin kum je falsificirao dokumentacuju kako bi se dokopao citave djedove kuce....provjeri i informiraj svoje vjerne jugoslovenske 'citaoce'.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije