Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
InnetForum
Povratak na članak

Mladi ekonomist iz Slavonskog Broda predstavio svoj električni automobil

Glavni cilj ovog zanimljivog dvodnevnog događa j a bio je promovirati inovativnost i nove tehnologije kao važan segment uspjeha hrvatskog gospodarstva

Komentari 2

RE
rennes
20:43 28.03.2014.

Bravo za brodske snage! Ne traba dati ni lipe je.... naftnim korporacijama! Živjela anarhija u praksi! Trebamo se konačno riješiti ovisnosti o fuck... benzinu, i naftnim tvrtkama...!

VL
RE
rennes
20:46 28.03.2014.

TReba ih sve iz korporacija sje.... što više! Ljudi se trebaju samoorganizirati, pomagati jedni drugima, ... a onda da vas vidim INA, MOL, Rosnjeft i ostali naftni banditi, koji pljačkate čitav svijet!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.