Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupaju se u novcu

Mladi bogataši ručak platili čak 107.524 eura!

bogataši (1)
Foto: Rich Kids Of Instagram
1/11
16.08.2012.
u 15:32

Djeca bogataša hvale se skupocjenim automobilima, ljetovanjima na ogromnim jahtama, a za objed im nije teško izdvojiti više od 100.000 eura...

Dok jedni jedva spajaju kraj s krajem, drugi ne znaju kamo bi s novcem. Stranica "Rich Kids of Instagram" prepuna je fotografija na kojima mladi bogataši pokazuju što sve rade s novcem, a javnosti je za oko zapela ona na kojoj su objavili račun iz restorana "Niki Beach" u St. Tropezu gdje su za objed i piće platili vrtoglavih 107.524 eura.

U restoranu su se častili kavijarom te pili Dom Perignon za koji su dali čak 90.000 eura.

Osim te fotografije, hvale se i skupocjenim automobilima, nakitom, ali i posjedovanjem zlatnog kalašnjikova. Ljetovanja provode na golemim jahtama s kojih se spuštaju toboganom, javnosti pokazuju kakve domove imaju te na koji način provode slobodno vrijeme.

Ključne riječi

Komentara 4

LO
Louie
12:29 17.08.2012.

Vi vjerujete u babine price. Nigdje imana tih bogatasa nigdje odakle su i gdje su imali tako skupu veceru. (mozda su iz Bosne)

LI
liliZG
15:51 16.08.2012.

Tako su ih njihovi roditelji odgojili, iliti bolje rečeno nisu.........

Avatar m_m
m_m
16:13 16.08.2012.

A sitnozubi prst u ... i duboko dihat! Kak je išlo ono: "tražili ste - pogledajte"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije