Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
apsurd

Mladi Australac dobio kaznu jer je vozio – u ograničenju

zac murray
Foto: Facebook
02.06.2015.
u 19:17

Ipak, putem pošte stigla mu je kazna. Objavio je svoj slučaj na Facebooku

Nesretni Australac dobio je kaznu od 151 dolara jer je vozio – normalno. Zac Murray, 24-godišnjak, vozio je 100 km/h, u zoni u kojoj je ograničenje isto takvo.

Ipak, putem pošte stigla mu je kazna. Objavio je svoj slučaj na Facebooku. "Može li mi netko objasniti jesam li dobio kaznu za vožnju u granici ograničenja? Ili je moje razumijevanje riječi ''navodno'' nedovoljno dobro?" napisao je Zac. Za ABC News izjavio je da je vozio automobil svog oca. Ipak, sve se dobro završilo, a mladić kaznu nije platio.

Naime, iz policijske postaje su ga nazvali i ispričali mu se zbog greške.

 

I've never received a speeding fine before. Can someone please clarify if I just got one for going the speed limit? Or is my understanding of the word 'alleged' seriously wanting?

Posted by Zac Murray on 1. lipanj 2015

>>Kažu da sam stroga, a ja ih samo želim naučiti pravilno voziti

Komentara 3

JO
joe12345
20:45 02.06.2015.

stvarno nas ne interesuje njegova kazna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije