Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun tjelovježbom

Mladeži HDZ-a i SDP-a obračunale se tjelovježbom

mladezi (1)
Foto: Petar Glebov/Pixsell
1/4
27.03.2010.
u 12:21

“Htjeli smo ukazati da je šef najjače oporbene stranke u Saboru proveo sat i 43 minute. Izjavio je da ima problema s preponama pa smo mu htjeli pokazati kako da se rastegne”, poručila je mladež HDZ-a.

Danas točno u podne obračunali su se mladi HDZ-a i SDP-a ispred sjedišta naše najjače oporbene stranke na Iblerovom trgu u Zagrebu.

Tamo je 12 predstavnika mladeži HDZ-a uz pjesmu "Put ka sreći" izvelo je 5-minutno vježbanje i rastezanje prepona čime su htjeli poručiti šefu SDP-a Zoranu Milanoviću kako da se vježbanjem razgiba i postane učinkovitiji. No čim su počeli s tjelovježbom okružilo ih je isto toliko članova SDP-ove mladeži koji su nosili tri velika transparenta na kojima je pisalo:”Mladi HDZ-a vode tjelovježbu za 320 tisuća nezapolenih”, “Budi sit I vjeruj u Vladin mit! Pravi bullshit!”, “Jutarnja vježba u podne nije čudo da Hrvatska tone”.

Tajnik mladeži HDZ-a Josip Bilaver je nakon završene tjelovježbe objasnio zašto su se odlučili na ovaj čin.

“Htjeli smo ukazati da je šef najjače oporbene stranke u Saboru proveo sat i 43 minute a prima punu plaću za svoj posao. Izjavio je da ima problema s preponama pa smo mu mi htjeli pokazati kako da se rastegne I onda bude sposobniji za rad tamo gdje raditi treba”, izjavio je. Zapitan za komentar dolazaka mladeži SDP-a I njihovu provokaciju s plakatima, Bilaver je kazao da su očekivali takvu njihovu reakciju, ali da im preporučuje da bi bilo bolje da se njihovi članovi pozabave dolasko u Sabor I pronalaskom rješenja za 320 tisuća nezaposlenih u zemlji.

Okupljenima su podijelili letke s montažom Milanovićeva lika kako vježba.

Rječit je bio i član foruma mladih SDP-a Dominik Etlinger koji je kazao da je njima drago što mladi HDZ-a rade vježbe za prepone no da su u SDP-a mišljenja da bi bilo bolje umjesto vježbanja da se konačno prime posla I pomognu ljudima koji su nezaposleni da I oni mogu raditi i od rada živjeti.

Ključne riječi

Komentara 83

Avatar pupoljak
pupoljak
14:36 27.03.2010.

Fuj takova mladež!!! Svakodnevno imamo što čitati o njima u crnoj kronici od vrijeđanja, zastrašivanja, premlaćivanja, ubojstava, iznuđivanja...., a to sve zahvljujući njihovim očevima, stričevima, ujcima, tetama i inima na koje se pozivaju.

VI
Vidurina
21:36 27.03.2010.

:) glup - gluplji

EA
eastcoast
13:56 27.03.2010.

HDZ=SDP, zavadi pa vladaj, samo se rotiraju na vlasti,a mi i dalje pasemo travu !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije