Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
godišnjica presude

Mladež HČSP-a u Zagrebu organizira mimohod ''Za generale''

\'Former Croatian Army General Ante Gotovina (C) talks to his defence team in the court room before the International Criminal Tribunal for the former Yugoslavia (ICTY) as it delivers its judgment in
AFP/PIXSELL
26.03.2012.
u 10:15

HČSP će 13. travnja organizirati i Međunarodnu nacionalističku konferenciju

Hrvatska čista stranka prava u Zagrebu će 13. travnja organizirati Međunarodnu nacionalističku konferenciju, a dan kasnije mimohod kroz Zagreb pod nazivom "Za generale". Mimohod koji organizira Mladež HČSP-a bit će održan 14. travnja u 11 sati, a povod je godišnjica, kako ističu u HČSP-u, sramotne presude hrvatskim generalima u Haagu. Početna je točka mimohoda Trg kralja Tomislava, a završna Trg bana Jelačića, gdje će biti održani i prigodni govori.

– Mimohodom i govorima ćemo jasno, bez ustručavanja, reći što mislimo ne samo o presudi nego i o domaćim izdajnicima koji su hrvatske generale doveli u poziciju da im se sudi po svjetskim inkvizicijskim sudovima.

Tema Međunarodne nacionalističke konferencije koja će se održati dan prije mimohoda jest "Važnost povezivanja nacionalista Europe".

O toj temi na konferenciji će kao domaćini govoriti Josip Miljak, Frano Čirko i dr. prof. Tomislav Sunić te gosti iz srodnih organizacija diljem Europe (iz Mađarske, Bugarske, Poljske, Belgije, Njemačke, Austrije itd.) koji će biti u mogućnosti doći na konferenciju. Mjesto održavanja i točan popis govornika konferencije bit će objavljeni naknadno, istaknuli su.

Komentara 53

GO
gosponzg
17:32 28.03.2012.

Svaka čast! Pokažimo generalima da smo uz njih!

SS
slavko stečajko
11:34 26.03.2012.

. .Kriteriji za ulazak u EU Uvjet RH bio je Gotovina, a Srbiji svi ratni zločinci i Kosovo . ..samo, koja se partija s time hvalila......???. .

OB
-obrisani-
17:23 26.03.2012.

Svaka čast hrvatskoj nacionalnoj mladeži! Neka vas bude što više!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije