Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična svadba

Mladenka se na vjenčanje odvezla u vatrogasnom vozilu

vjenčanje vatrogasaca (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/6
09.10.2010.
u 19:03

Iva Jošt i Denis Đurić koji su desetak godina kao članovi DVD-a Pula sudjelovali i u gašenju vatri vole se već 8 godina, a Iva je sa kolegama organizirala neobičnu svadbu.

Danas oko 16 sati Puljani su imali prilike čuti zvuk nekoliko vatrogasnih vozila, no nije se gasio nikakav požar. Gorjela su srca dvoje mladih.

Naime, vjenčali su se 27.godišnja Iva Jošt i 28.godišnji Denis Đurić koji su desetak godina kao članovi DVD-a Pula sudjelovali i u gašenju pravih vatri. Iva i Denis vole se već 8 godina, a Iva je sa kolegama vatrogascima organizirala neobičnu svadbu.

Ispred njezine kuće na Stoju stiglo je 5 vatrogasnih vozila i 20.tak vatrogasaca. Iva, u bijeloj vjenčanici, ali sa crvenim štiklicama i buketom crvenih ruža nije sjela u nekakav luksuzni automobil. Sjela je u vatrogasni kamion i krenula po svog mladoženju u 10.tak kilometara udaljeno mjesto Škatari.

Vatrogasno vozilo sa mladom pratilo je još četiri vozila okičenih raznobojnim mašnicama. Potpuno iznenađen jer za Denisa se tajna kako će svadba započeti čuvala deset mjeseci, mladoženju je mlada isprosila na kućnom pragu. Time je razbila neke svadbene običaje u Istri. Sam čin vjenčanja obavljen je potom u Mornaričkoj crkvi u Puli. Na listi neobičnih svadbi u Istri, a možda i šire, svadba vatrogasca i vatrogaskinje zasigurno zauzima posebno mjesto.

Komentara 5

RE
returnofTito
19:37 09.10.2010.

Ne bi me cudilo da se ista na razvod braka bude vozila u kolima prve pomoci .... PLJUC!

LU
lužnjak
00:24 10.10.2010.

Milijun Sreća imali ! Prvi mladenci što su zaobišli SVE stereotipe, glamur arogancije i krinke morala. Istinskoj ljubavi samo se oni mogu diviti, na način kakav odaberu, a ne publika

OB
-obrisani-
23:53 09.10.2010.

@@@@VATROGASCI Lepo je to izabrati po vlastitoj želji, samo to mene asocira da je mladenka vruča pa pa se osigurava vozilom ili ....ipak, ha možda joj trebaju vatrgasci.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije