Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krenule u 'akciju'
Povratak na članak

Mladenka hodala prema oltaru, no trenutak su upropastile dvije vrlo nepristojne gošće

Urnebesna scena snimljena je na vjenčanju u škotskom Glasgowu, a za nju su zaslužne dvije kujice mopsa

Komentari 6

PI
pismo...
19:23 04.11.2017.

Ako je Darwinova teorija evolucije točna, onda je čovječanstvo došlo do kraja jer ljudi postaju majmuni, a životinje postaju ljudi. Kako inače objasniti pse u blizini oltara (bez obzira u kojoj crkvi).

VL
DU
Deleted user
17:54 04.11.2017.

Cucke vode u crkvu?? Kakav je to izraz poštovanja božje kuće? Kaj pes ima delati u crkvi??

VL
DU
Deleted user
18:07 04.11.2017.

Kakva je ovo bedastoca.. dvije kujice? Jeste sigurni da su dvije kujice... da nije kuja i pas? Čuo sam da dva psa zajašu jedan drugog .. nagon ih tjera.. ali da kuja zajaši.. a valda ovi moderni novinari znaju...

VL
GO
Goldstadt
12:51 28.12.2017.

ovi svatovi nemaju baš ni trunke poštovanja prema crkvi, šta ima pas raditi u crkvi, jedino ako a izgleda zna bolje od vlasnika se moliti i pobožniji je!!

VL
Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
07:16 05.11.2017.

Psi ulaze u crkvu jer bog ne postoji

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.