Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
general u karlovcu
Povratak na članak

Mladen Markač: Gradimo budućnost i oprostimo, da izliječimo srce i dušu

Svečanost su uveličali brojni ugledni gosti, među kojima i izaslanica ministra branitelja Mirela Buterin. Naglasila je da je ovo prva obljetnica priznanja naše države u Europskoj uniji.

Komentari 11

NE
neboiznadzagreba
16:54 15.01.2014.

Svako poštovanje ovom velikom i skromnom čovjeku !

VL
Avatar Prosenjak
Prosenjak
17:38 15.01.2014.

E moj generale, mi stalno opraštamo, ali oni Boga mi ne praštaju. Nekad u životu ipak treba pokazati zube, jer svako vrijeme nosi svoje, a ja to vama ne moram posebno govoriti jer vi to najbolje znate. Meni nije lakoako gledati svaki dan kako za nas koji smo ležali u rovovima i koji nismo počinili nikakva zlodjela vrijedi jedan zakon, a za udbaške i komunističke ubojice vrijedi neki drugi, nepisani zakon. Postoji vrijeme i za oprost, ali ja mislim da to nije vrijeme u kojem vlada, državno odvjetništvo i sudovi krše hrvatske zakone. Uostalom, vi sami znate da ste nevini morali biti u Haagu zato jer je bivši predsjednik države prekršio Ustav i napakirao vam optužnicu. Pa mu kao i general Gotovina opraštajte, ali ja neću, i to ne zbog toga što je to učinio, nego zbog toga što jednostavno znam da bi to učinio opet kad bi imao takvu mogućnost.

VL
PO
ponavljac
20:39 15.01.2014.

Lako je oprostiti neprijatelju koji se borio ili je bio mobiliziran za neke svoje ideale, ali kako oprostiti onima koji svakodnevno omalovažavaju i ponizuju domovinski rat i branitelje a izjašnjavaju se kao poštenim Hrvatima? Nisu uopće sudjelovali u obrani države, ili ako i jesu to su uradili jer nisu mogli pobjeći . Koliko hrvati drže do onih koji su žrtvovali zdra vlje dovoljno govori činjenica da prosječni branitlej doživi čak 50 godina život,a stime da su u tome prosjeku svi i oni koji se nisu makli iz zagreb ai oni koji su prošli od Iloka do Dubrovnika

VL
AM
ameris
16:45 15.01.2014.

Poštovani generale ! Znao si prepoznati zlo , nepravdu i prijetnju uništenju hrvatskog bića ! Kaži nam kako da " učinimo Hrvatsku boljom za one koji dolaze poslije nas ?" Kako g.generale kad su nam oduzeli svaku mogućnost djelovanja ! Svakodnevno nam oduzimaju dostojanstvu blateći i sramoteći Hrvatsku u cijelom svijetu ! Vlast čini ono što Vi i svi mi iz Domovinskog rata nismo ni u zlom snu vidjeli! Kako generale bez Vas pokazati vlasti da vrijeđa hrvatski narod svojim odlukama i postupcima ?Kažu ..imate vlast kakvu ste zaslužili .Nije istina !Hrvatska je posve nešto drugo od ovog kako je prezentira i tumači vlast ! O tome nešto kažite g.generale !

VL
Avatar delminium
delminium
13:42 03.04.2014.

mladen markač je ....... ljudina ..........sve sam rekao LJUDINA ----------- nažalost mladen markač je platio ceh suđenja, bolestan je čovjek vjerojatno nebi mogao bavit se politikom ................ ali mladenu sve najbolje i dug život osvjetlao je obraz hrvata u hagu

VL
PC
poshten_chovek225
13:52 03.04.2014.

Za blukac 9- dobro si napisao i pitao - samo nisi piso i pito onog generala Markaca i Gotovinu iz 91-95-g vec neku prestrasenu osobu samim sebe osobu koja je izgubila osjecaj ljubav i samopostovanje domoljuba drugim rjecima pitao si si prodane ili zastrasene guzice - ljude izgubljenog ponosa i samopostovanja

VL
BL
blukac9
19:35 15.01.2014.

plemenit cilj, ja vjerujem da Vi gospodine generale Markaču znate šta znači da narod postavi sebi cilj i koji je put do cilja?!. hrvatski narod je budno sanjao vlastitu državu ili drugim riječima imao za cilj samostalnu državu hrvatsku, Vii ste jedan od živućih sudionika realizacije ili puta do toga cilja i znate kakav je put, tako vam je gospodine generale u svakom postavljenom cilju i put do cilja, hrvatska i hrvatsko društvo da bi opstalo u ovome svijetu treba imati jedinstven stav oko ekonomsko-proizvodnih ciljeva i tada če se otvoriti i pokazati put do cilja, ali gospodine generale tada svi dajemo kao i u DOMOVINSKOM RATU, bez davanja tada nebi bilo sadašnje Hrvatske, Vi to kao i gospodin general Ante znate. iz svega toga proizlazi samo jedno pitanje, a to je: Tko je taj koji će okupiti mozgove oko zajedničkoga Ekonomskoga-Proizvodnoga cilja?!.

VL
Avatar Ribnik15
Ribnik15
19:13 15.01.2014.

Svakako je plemenito Srbima oprostiti za zločine koje su činili po Hrvatskoj. Ali, oprostiti se može onome koji traži taj oprost i želi da mu se oprosti. Problem je da u Srba te želje nema jer oni i nadalje sanjajunjaju Veliku Srbiju.

VL
PC
poshten_chovek225
13:38 03.04.2014.

ovaj covjek i njegov prijatelj iz dalmacije su pravo lice prevrtljivosti i licemjerja -iz Haga su se vratili ljigavi bez ponosa -cistoce kao i vjere u svoju naciju zemlju i postojanje -izgleda da su pokupili grdnu lovu ili se smeksalili haskosutckom ucjenom te potpisali neku prisegu -zakletvu da se nece bavit politikom niti iznosenjem istine hrvackom narodu i pucanstvu poceli su mi se njih dva gadit- pogotovo kad pocne izgovarat moje zagorske rjeci kao- zlocest -zloceste- rjeci koje se nikad ne kazu u slucajevima kao u ovom govoru, -- rjeci koje se kazu neposlusnoj zivoj vragolastoj djeci ili odraslima od milja bolje mu je da se vise i ne pokazuje u javnost pre glup je skup sa svojim pajdasom

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.