Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SESTRIČNE

Mlade Puljanke nestale prije dva dana: 'Jako smo zabrinuti, javite se da znamo da ste dobro'

Foto: nestali.hr
1/3
28.09.2021.
u 15:11

Djevojke su automobilom marke Volkswagen u ponedjeljak krenule prema Zagrebu iz Pule, odakle su se uputile prema BiH

Dvije mlade Puljanke Ena Martinčić (17) i Ema Novaković (19) nestale su u ponedjeljak između 17,30 i 18 sati. Djevojke se navodno nalaze u inozemstvu, a mobiteli su im ugašeni. 

- Ne možemo ih dobiti. Mobiteli su im ugašeni. Veoma smo zabrinuti i molimo ih da se jave. Samo da znamo da su dobro, kazao je djed nestalih sestrični Marko Martinčić, političar i bivši IDS-ovac.

Kako doznaje Glas Istre, djevojke su automobilom marke Volkswagen u ponedjeljak krenule prema Zagrebu iz Pule, odakle su se uputile prema BiH preko granice kod Nove Gradiške, a navodno im je cilj bio otići u Beograd. 

Ena je rođena 18. srpnja 2004. godine, a ima smeđu dugu kosu i smeđe oči te je vitke građe.

Foto: nestali.hr

Ema je rođena 16. siječnja 2002. godine te je plave kose i plavih očiju, a također je vitke građe. 

Foto: nestali.hr

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:22 28.09.2021.

Iz Zagreba preko Bosne u Beograd? Uz Autocestu Zagreb-Lipovac-Beograd?!

Avatar Heidi123
Heidi123
11:33 29.09.2021.

Premlade da već voze auto i da se tako upute u nepoznato . Naivne i jako opasno .Mafija vreba na sve strane ,opreza nikad dosta .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije