Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uređenje

Mlade ivanečke dizajnerice svojim slikama ukrasile vijećnicu

'Var \\u0096 13. 10. 2010., Ivanec \\u0096 Mlade ivanecke dizajnerice svojim su slikama ukrasile prostor Gradske vijecnice u Ivancu  PHOTO:  Ljiljana Risek'
'Tezak *10'
21.10.2010.
u 13:20

Radi predstavljanja i promidžbe mladih dizajnera, osnovale su i Udrugu R.E.D. (Različiti ekspresivni dizajneri)

IVANEC – Mlade dizajnerice Ivana Aurelija Križek i Andreja Šimek, specijalizirane za uređivanje interijera, Gradsku vijećnicu ukrasile su svojim slikama s ivanečkim motivima, koje su izradile u tehnici akrila i tempere. Radi predstavljanja i promidžbe mladih dizajnera, osnovale su i Udrugu R.E.D. (Različiti ekspresivni dizajneri) te sve zainteresirane mlade pozvale da se učlane i odazovu na radionice u društvenim prostorijama u Arnoldovoj ulici. Željele su im pokazati vrijednost dizajna te ih uvesti u dizajn.

Premda im je specijalnost uređivanje interijera, napominju da bi mladima voljele prenijeti i svoja stručna znanja vezana uz neka druga područja dizajna kao što su nakit i odjeća. Želi li im se netko pridružiti, može ih naći na Facebooku ili im se javiti e-mailom na udruga.red@gmail.com.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije