Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hitan carski rez

Mlada trudnica pozitivna na koronu rodila mrtvo dijete: Još je u teškom stanju

Koprivnica: Opća bolnica "Dr. Tomislav Bardek"
Damir Spehar/PIXSELL
22.12.2021.
u 13:30

Ona je u teškom stanju transportirana u Zagreb na hitni carski rez.

Mlada trudnica pozitivna na koronavirus u srijedu je rodila mrtvo dijete, javlja ePodravina. Ona je u teškom stanju transportirana u Zagreb na hitni carski rez. 

Voditelj ginekologije u Općoj bolnici Koprivnica Ivica Stanišić za ePodravinu je rekao kako je trudnica bila u teškom stanju što je utjecalo i na tijek trudnoće te je zbog toga morala na prijevremeni porod u 32. tjednu. 

- Nažalost, rodila je mrtvu bebu, a ona je još uvijek teško - poručio je i dodao kako su ove godine zbog koronavirusa imali dva loša ishoda te da trudnice pogađaju teže kliničke slike koje se brže razvijaju. 

Video - Mnoge zemlje uvode nove mjere i zatvaranja: Omikron se širi nevjerojatno brzo

Komentara 1

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
23:15 22.12.2021.

Da li je necijepljena? Ili s koliko doza je cijepljena? Da li se cjepila prije ili za vrijeme trudnoće? To bi bila kompletna informacija. No s obzirom da tih informacija nema, možda je dobila booster u trudnoći. Mlade mame oprez s tim otrovom. Stožer neće plakat za vama i vašom djecom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije