Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONJA STUBICA Tamara Ban među 350 kandidatkinja za Miss interneta

Mlada Stubičanka u vrhu internetskih ljepotica za 2009.

10.02.2009.
u 18:38

Tamara Ban iz Donje Stubice koja će navršiti 17 godina, u siječnju je zauzela četvrto mjesto u natjecanju za Miss interneta. U poretku za mjesec veljaču je sad na petom mjestu, a u ukupnom poretku za ovu godinu je četvrta.

Prijava na natjecanje
Tamara se za prestižan naslov natječe u konkurenciji s 350 djevojaka. Miss interneta se bira svakog mjeseca, a na kraju godine bit će proglašena Miss interneta za 2009. godinu.

– Nadam se da ću na kraju godine zauzeti mjesto među prvih 10. Sa svojih 156 cm visine želja mi je da ovim natjecanjem dokažem da su i rastom manje djevojke zavrijedile da ih se u manekenstvu tretira na isti način kao i one više rastom jer se ljepota ne bi trebala mjeriti centimetrima – kaže Tamara Ban.

Osnovnu školu je završila u Donjoj Stubici, nakon čega je upisala srednju školu za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću u Zaboku, smjer medijski tehničar, i sad je učenica drugog razreda. Od malena voli pjevati, plesati, fotografirati, surfati internetom te izrađivati blogove.

Voli slikarstvo, te je 2007.sudjelovala sa svojim likovnim radom na državnom natjecanju. Iste je godine sudjelovala na festivalu pjevača amatera Oro nota, u Oroslavju, gdje je s pjesmom Za dobra stara vremena, prema glasovima publike, osvojila drugo mjesto. S nekoliko razrednih kolega uređuje blog svog razreda. Ima i svoj blog gdje već nekoliko godina piše vlastiti dnevnik kroz koji iznosi svoja razmišljanja, razna događanja i stavove.

Glasovanje SMS-om
– Putem svojih blogova i facebooka stekla sam mnogo prijatelja i prijateljica, pa sam tako početkom mjeseca siječnja prihvatila poziv jedne prijateljice na facebooku, koja me je zamolila da posjetim internetsku stranicu Miss interneta 2009. te da se prijavim na natjecanje – kaže Tamara o tome kako se odlučila za Miss interneta. Glasati se može SMS porukom na broj 66020. Poruka mora sadržavati code kandidatkinje, a Tamarin je 0190.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije