Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatna hrabrost

Mlada policajka golim rukama svladala muškarca s mačetom i pritom zaradila pet uboda

hrabra policajka
Foto: Screenshot
1/2
16.04.2015.
u 10:44

Jednostavno nisam mogla dopustiti da taj muškarac povrijedi nedužne ljude, kaže 22-godišnja Cao Yu koja je u borbi s muškarcem zaradila teške ozljede

Nevjerojatnu hrabrost pokazala je kineska policajka, 22-godišnja Cao Yu, kada je golim rukama svladala pomahnitalog muškarca koji je mahao mačetom dugom 60 centimetara na prepunom trgu u gradu Anshun na jugozapadu Kine.

Dogodilo se to 3. travnja oko 13 sati kada je mlada policajka završila s pauzom za ručak i otišla u patrolu na gradski trg Tashan. Čula je gomilu ljudi kako galami na trgu i približila se vidjeti što se događa. Ugledala je muškarca u svojim ranim dvadesetima kako maše ogromnom mačetom. Prišla mu je i rekla da se preda.

No, pomahnitali mladić je to odbio i napao ju nožem kojeg je imao u drugoj ruci. Ubo ju je u rame, no ona nije odustala. Iako je krvarila, policajka se počela boriti s njim kako bi mu oduzela oružje.

U borbi je zaradila pet uboda, jedan u lijevo rame, tri u lijevu ruku i jedan u desnu ruku. No, unatoč ozljedama, uspjela ga je svladati.

– Kada smo došli na intervenciju, ona je krvarila, ali je i dalje čvrsto držala osumnjičenoga – ispričao je policajac Jiao Chun.

Policajka se još oporavlja u lokalnoj bolnici, no ne skida osmjeh lica zadovoljna svojim postupkom.

– Nisam previše razmišljala. Jednostavno nisam mogla dopustiti da taj muškarac povrijedi nedužne ljude – kaže.

>> Hrabra policajka od sigurne smrti spasila troje djece

Komentara 3

Avatar eli974
eli974
11:45 16.04.2015.

lako je kad zna king fu!

SP
spenic60
18:38 16.04.2015.

Cestitam, dobro obavljen posao. I muskarac bi razmislio sto uraditi. Treba hrabrosti suprostaviti se naoruzanom nasilniku goloruk . Americki policajac bi to rijesio kratkim postupkom.

Avatar Idler 3
Idler 3
19:26 16.04.2015.

Ženi svaka čast al mi je ipak nekak bolji američki način....357 magnum !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije