Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rogotin

Pronađen mrtav mladić (29): Ubio ga prijatelj sa sjekirom?

Ilustracija
Foto: Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL
18.09.2020.
u 08:15

Na mjesto nesreće došli su i vatrogasci jer u pojedinim dijelovima kuće nije bilo struje

Jučer je u obiteljskoj kući u mjestu Rogotin pokraj Ploča pronađen mrtav muškarac u dobi od 29 godina. Policija sumnja da se radi o ubojstvu zbog čega su uhićene dvije muške osobe koje se dovode u vezu s ovim događajem.

Osumnjičeni se trenutno nalaze u Policijskoj postaji Ploče na kriminalističkom istraživanju, izvijestili su iz PU dubrovačko-neretvanske.

Policija je u kući obavila očevid kojim je rukovodila županijska državna odvjetnica. Više detalja o ovom događaju biti će poznato po završetku kriminalističkog istraživanja, dodaju iz policije.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je muškarac osumnjičen za ubojstvo inače prijatelj žrtve te da je poznat po problematičnom ponašanju. Ubojstvo je izvršeno hladnim oružjem, a navodno je riječ o sjekiri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije