Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM
Povratak na članak

Mlada hrvatska inovatorica: Bila mi je čast sresti Baracka Obamu

Na Globalnom poduzetničkom summitu u Keniji naša poduzetnica Josipa Majić uz američkog predsjednika

Komentari 5

HR
Hrvatska3014
23:17 26.07.2015.

Josipa Majić je moja predsjednica vlade! Pusa i samo nastavi

VL
ZG
zg223
02:03 27.07.2015.

kazu ljudi ovdje da kaj je on napravio osim ratovao sa 6-7 zemalja...pa nije napao ostalih 250....i zato budite sretni,nemojte biti pesimisti vec optimisti :)

VL
AN
anticenzura
22:30 26.07.2015.

Sta je to Obama uradio za covjecanstvo da je cast biti u njegovom drustvu? Poslao je drone okolo po tudjim drzavama, izazvao konflikt u Ukrajini, i paca se u sve i svasta, zabada nos u tudje poslove, izigrava policajca svijeta po obicaju. Nasi gradjani uopce nemaju smisla za zdrave moralne i eticke vrijednosti, samo pate od kompleksa da se naslikavaju okolo s tudjim politikantima. Koliko sam ja pametnih i uspjesnih politicara upoznala, najuspjesnijenih i najbogatijih na planeti, pa mi ne pada na pamet da se hvalim. Nasa je duznost da predstavljamo nasu drzavu u svijetu kao posteni, ozbiljni i odgovorni gradjani, da svijet ne gleda na nas kao na divljake, a ne da se ulizivamo i izigravamo pacenike i beskicmenjake. Ja da sretnem Obamu ne bi mi ni ruku dala, nego bi ga zamolila da se drzi sta dalje od Europe, i da prestane huskati Europljane na Rusiju.

VL
KL
klasika
17:55 27.07.2015.

Hvala ti Bože da u Hrvatskoj postoje i ovako marljivi ljudi. Svaka pohvala.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.