Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Mlada hrvatska inovatorica: Bila mi je čast sresti Baracka Obamu

naslovnica 27.7.
Foto: VL
1/3
27.07.2015.
u 00:01

Na Globalnom poduzetničkom summitu u Keniji naša poduzetnica Josipa Majić uz američkog predsjednika

Na otvaranju Globalnog poduzetničkog summita u Keniji, svijetli trenutak za Hrvatsku: uz američkog predsjednika Baracka Obamu i predsjednika zemlje domaćina Uhurua Kenyatte, na pozornici i naša mlada inovatorica i poduzetnica Josipa Majić.

– Našem je Teddyju bila velika čast susresti novog prijatelja na 6. globalnom poduzetničkom summitu, predsjednika Sjedinjenih Američkih Baracka Obamu. Bilo je jako uzbudljivo - kazala nam je Majić.

>>Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od ponedjeljka ili prelistajte e-izdanje.

Iz tiskanog izdanja još izdvajamo:

I vlast i oporba za izlazak iz procesa arbitraže: Slovenija ujedinila Hrvatsku

Otkrivene 72 kasete: Josip Perković ilegalno snimao svoje šefove Šuška, Bebića, Boljkovca

Dinamova nada Armin Hodžić: Navijam za Željezničar, ali Dinamo je poseban

Novi feljton: Pad Krajine - srpski pogled

Foto: VLm

Komentara 5

HR
Hrvatska3014
23:17 26.07.2015.

Josipa Majić je moja predsjednica vlade! Pusa i samo nastavi

ZG
zg223
02:03 27.07.2015.

kazu ljudi ovdje da kaj je on napravio osim ratovao sa 6-7 zemalja...pa nije napao ostalih 250....i zato budite sretni,nemojte biti pesimisti vec optimisti :)

AN
anticenzura
22:30 26.07.2015.

Sta je to Obama uradio za covjecanstvo da je cast biti u njegovom drustvu? Poslao je drone okolo po tudjim drzavama, izazvao konflikt u Ukrajini, i paca se u sve i svasta, zabada nos u tudje poslove, izigrava policajca svijeta po obicaju. Nasi gradjani uopce nemaju smisla za zdrave moralne i eticke vrijednosti, samo pate od kompleksa da se naslikavaju okolo s tudjim politikantima. Koliko sam ja pametnih i uspjesnih politicara upoznala, najuspjesnijenih i najbogatijih na planeti, pa mi ne pada na pamet da se hvalim. Nasa je duznost da predstavljamo nasu drzavu u svijetu kao posteni, ozbiljni i odgovorni gradjani, da svijet ne gleda na nas kao na divljake, a ne da se ulizivamo i izigravamo pacenike i beskicmenjake. Ja da sretnem Obamu ne bi mi ni ruku dala, nego bi ga zamolila da se drzi sta dalje od Europe, i da prestane huskati Europljane na Rusiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije