Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOPREZAN PRELAZAK

Mlada djevojka teško ozlijeđena u naletu vlaka pored Karlovca

HŽ-ov putnički vlak iskočio iz tračnica kod Križevaca
Foto: Damir Špehar/Pixsell
1/5
05.01.2020.
u 09:13

Ovo je već treća nesreća na pruzi u nepuna dva mjeseca.

Na prelasku željezničke pruge u Dugoj Resi sinoć je oko 21.55 sati teško ozlijeđena 23-godišnjakinja, a Kaportal piše i kako je velika sreća da je u naletu putničkog nagibnog vlaka uopće ostala živa.

– Zbog neopreznog prelaska preko željezničke pruge, u naletu vlaka teško je ozlijeđena 23-godišnja djevojka. O ovom događaju nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće - izvijestila je PU karlovačka.

Ovo je već treća nesreća na pruzi u nepuna dva mjeseca. 

Komentara 2

NN
nikola.nikola50@hootmail.com
11:00 05.01.2020.

Pruga se prelazi kako se tko sjeti, taj električni vlak se i ne čuje još nabiješ slušalice u uši i to je to, na tom dijelu nedaleko gdje masovno prelaze postoji pothodnik ali ga nitko ne koristi već idu kod crkve preko pruge, iznad pothodnika se isto prelazi i za da tako kažem stoku treba stavljati ogradu ili će se ovakve stvari i dalje događati.

DJ
DjD
09:59 05.01.2020.

Vlak nije šala. Nije ni auto. Ne isplati se igrati ni sa jednim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije