Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak na članak

Mlada djevojka spava po dva tjedna

Luisa zbog toga propušta školu i satove plesa, a jednom prilikom prespavala je cijelo putovanje s obitelji na praznicima. Ona pati od sindroma Kleine-Levin, poznatog i kao "bolest uspavane ljepotice". Osobe koje imaju tu bolest padaju u dubok san koji može trajati tjednima.

Komentari 2

OB
-obrisani-
16:54 10.02.2010.

Ova ni nezna kak joj je dobro. Da je meni prespavati ove izdarije koje se događaju, pa da se probudim u Hrvatskoj , bez lopina,da imamo Plivu,Inu, svoje hrvatske banke, svi da rade,a penzići da uživaju u Opatiji.

VL
JJ
jjonja
18:39 10.02.2010.

Možda su je chipirali a da to ni nezna pa sad experimentiraju da vide kako i na koje tjelesne funkcije mogu utjecat.Imala je gripu ..., da je nisu možda cijepili protiv svinjske gripe i tom prilikom ubacili chip ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.