Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA TEŠKO OZLIJEĐENIH

Mještanin kojem je školski autobus završio u dvorištu: 'Vozač je svu djecu iznio na rukama'

Gornje Sitno: Školski kombi sletio s ceste kod Splita, djeca prevezena u bolnicu
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/5
21.11.2023.
u 16:39

Bilo mi je tako žao vozača, nije on kriv, svakome se može dogoditi, ova cesta toliko je loša da vam treba samo malo kiše i eto vam katastrofe, kazao je mještanin

Ovog utorka oko 13.20 sati kod Splita je došlo do nesreće školskog autobusa koji je djecu prevozio iz škole. U njemu je bilo ukupno petero djece, a posljednje informacije pokazuju da nema teže ozlijeđenih, već se većinom radi o posjekotinama. Do nesreće je došlo u naselju Sitno, a mještani su ispričali što se dogodilo za 24sata.

– Supruga i ja smo ručali, taman sjeli popiti kavu kad ono.... taj zvuk, strašan, užas.... Prvo smo pomislili da se nešto srušilo, izletjeli smo iz kuće. Autobus je bio skršen, na boku, a vozač je u tom trenutku već svu djecu na rukama iznio iz autobusa. Svaka mu čast, ostati tako pribran. Kad sam vidio da su se djeca odmah rastrčala, da su svi na nogama, samo sam rekao: "Hvala Gospi što ih je sačuvala." Ne mogu vam opisati te prizore, baš smo potreseni, još se nismo smirili – ispričao je mještanin Gornjeg Sitnog kojem je autobus sletio u dvorište.

U cijeloj zemlji pada kiša pa su ceste skliske i mokre, no još se ne zna koji je uzrok ove nesreće. Tijekom popodneva na mjestu događaja bit će obavljen očevid kako bi se utvrdio razlog. Promet se odvija naizmjenično uz regulaciju policije.

– Kad je došla hitna, vozač je samo ponavljao kako njemu nije ništa, nije mu ništa... Bilo mi ga je tako žao, nije on kriv, svakome se može dogoditi, ova cesta toliko je loša da vam treba samo malo kiše i eto vam katastrofe. Kasnije sam čuo da se taj mladi čovjek ipak javio liječnicima zbog bolova u predjelu rebara – ispričali su mještani, dodajući kako su ceste u tom dijelu u lošem stanju.

POVEZANI ČLANCI:

Komentara 2

Avatar teta_vlioleta
teta_vlioleta
19:19 21.11.2023.

Kad je cesta loša, vozi se polagano i oprezno. Kada na tu lošu cestu još padne i kiša pemtno i oprezno.

ST
sttipe
17:11 21.11.2023.

Triba ispitati da li je najgornji sloj asfalta, napravljen od mljevenog GRANITA, kako nalažu PRAVILA STRUKE, ili je u njega samliven JEFTINIJI, VAPNENAC -(kreda), a naplaćeno ka pravi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije