Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sud im oduzeo djecu
Povratak na članak

Mjesecima držali djecu zatočenu u kući zbog straha od korone: Vrata su prikovali daskama

Porekli su na sudu da su djeca bila prisilno zatvorena te su rekli da su mogla izaći van družiti se s prijateljima ako su željeli.

Komentari 4

DU
Deleted user
15:54 03.09.2020.

Pa i ne čudim se: ak si ionak malo psihički labilan, pa onda ova sva histerija oko corone,... Biti će tu još puno toga... Zapamtite: višestruko više mrtvih bu bilo kao direktna posljedica ove histerije nego stvarno umrlich od corone...

VL
Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
13:07 03.09.2020.

Švedskoj socijalnoj službi ne treba vjerovati niti 10%

VL
DU
Deleted user
11:41 03.09.2020.

Opet se domogli tuđe djece. Koja perverzija.

VL
RE
reborn
14:20 03.09.2020.

Naravno da su oduzeli djecu roditeljima i naravno da su to napravili obitelji koja nije švedska, već je riječ o strancima. Razlog je bizaran, argumentacija je plitka, pogotovo ako znamo kako se Švedska borila protiv korone prije 4-5 mjeseci. Ostaje tek gorak okus nemoći u sukobu sa zloglasnom švedskom socijalnom službom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.