Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Birokracija

Mjesec i pol čekaju da stigne sinovo tijelo

Elvis Skenderević
Foto: NENO
1/3
25.10.2013.
u 12:30

Policija u BiH tvrdi da je poslala, a policija u Zagrebu da nije primila potvrdu o identitetu 28-godišnjeg Elvisa, koji se ubio

Ni mjesec i pol nakon što je 28-godišnji Elvis Skenderević pronađen mrtav u šumi nedaleko od Jastrebarskog njegovi roditelji u Bužimu u BiH ne mogu dobiti tijelo i pokopati ga. Iz Zavoda za sudsku medicinu u Zagrebu kažu da neće biti otpravljeno dok ne stigne “odobrenje” policije. A njega nema jer je negdje "zapelo" u papirologiji.

– Ima već tri tjedna da je kod nas bila policija iz Bužima. Sa sobom su imali Elvisov otisak prsta i fotografiju koju su mi pokazali i pitali me je li toj moj sin. Odgovorila sam da jest. Rekli su da će odmah u Zagreb poslati potvrdu o identitetu. I jučer sam vidjela policajca koji mi je bio u kući i kaže da su te papire poslali isti dan – kaže Elvisova majka Sanija Skenderović.

– Inspektor mi kaže da im ništa iz BiH nije stiglo. Kako? Pa nije Bužim preko svijeta, do Zagreba je 150 kilometara – kaže Almedina Skenderević s kojom je pokojni Elvis u braku živio šest godina i s kojom ima dvije djevojčice. Početkom godine njih su se dvoje razišli.

Elvis je bio zaposlen kao građevinski radnik u Jastrebarskom. Majka Sanija i otac Hamdija kažu da nikada nije govorio o problemima koji ga tište pa tako i nisu znali za njih. A onda je 26. kolovoza nestao, što je i prijavljeno policiji. Sedamnaest dana poslije – 12. rujna – pronađen je mrtav. Utvrđeno je da je riječ o samoubojstvu.

– Znam da moga sina više nema, ali dajte nam da ga pokopamo, da nađe svoj mir – mole Sanija i Hamdija Skenderović.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije