Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI KOJI SU MIJENJALI SVIJET
Povratak na članak

Mjereći silu težu, otkrio je unutrašnjost Zemlje te kako i zašto nastaju planine

U sljedećih šest mjeseci u novom velikom projektu Večernjeg lista predstavit ćemo 12-oricu Hrvata koji su svojim znanstvenim, umjetničkim, izumiteljskim i drugim dostignućima mijenjali svijet. Prvi od njih kojega predstavljamo kroz priče u deset nastavaka je Ruđer Bošković

Komentari 7

SZ
slaven.zadravec
09:24 09.01.2020.

Smiješno je to kako se kod nas sve mora hrvatizirati, čak i ljudi koji su živjeli stoljećima prije nastanka hrvatske nacije.

VL
ST
starcevicanac
09:03 09.01.2020.

Za nevjerovati kako nas istocni susjedi vole. Ta ljubav je tolika da bi najradje citavu Hrvatsku sebi prisvojili.

VL
GL
glištun
07:53 09.01.2020.

Danas nažalost mijenjamo zemlje a manje svijet...

VL
CR
CroAx
01:59 09.01.2020.

Pogledajte samo kako ga naše "komšije" sa istoka svojataju i govore kako je on srpski znantvenik.

VL
Avatar vrsaljko
vrsaljko
08:19 09.01.2020.

Hrvat, od oca Srbina i majke Italijanke? Hm...

VL
MO
moškov
05:44 09.01.2020.

malo hrvata zna da je Josip Ruđer Boskovic bio svecenik isusovac...da bi se bez njegovih izracuna bazilika sv.Petra srusila ....ali nije cudo da smo manjkavi u poznavanju povijesti jer i dan danas nam namecu staljinisticke i titoisticke zavnohe nob...itd... ...petkolonasi u hrvatskoj pogrom hrvata poslije rata nazivaju nob...itd ...i danas u hrvatskoj upravo oni koji nikad nisu bili za hrvatsku drzavu se nazivaju antifama... ..oni ocekuju ako ulaze u esplandu da je tamo upzorba ne pljujte na pod...itd.. ..ali hrvati su bili jesu i biti ce za vijeke vjekova ...ocekujem i preobracenje milanovica i da krene putem istine pravde i postenja...itd

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.