Naslovnica Vijesti Crna kronika

Misteriozno ranjavanje: Šveđanin nakon 3 dana prijavio napad na Hvaru

Policija istražuje tko je u Hvaru i čime u subotu navečer u glavu udario 27-godišnjeg švedskog turist
02. kolovoza 2017. u 12:43 5 komentara 4003 prikaza
hvar
Foto: Igor Šoban/PIXSELL

Policija istražuje tko je u Hvaru i čime u subotu navečer u glavu udario 27-godišnjeg švedskog turista koji je u utorak ujutro, tri dana nakon napada zatražio liječničku pomoć te je zbrinut u splitskom KBC-u, gdje su mu utvrđene teške i po život opasne ozljede u vidu krvarenja u mozgu.

bodež Posvađali se Pokušaj ubojstva u Čakovcu: Trojicu mladića izbo nožem u haustoru

Hvarsku policiju su o teškom ozljeđivanju 27-godišnjeg Šveđanina izvijestili liječnici splitske bolnice, i to nakon što je mladić u utorak ujutro zatražio pomoć na Hitnom prijemu.

Rekao im je da je u subotu iza ponoći napadnut u Hvaru, a navodno ga je prilikom odlaska iz ugostiteljskog objekta prema apartmanu na ulici neidentificiranim predmetom po glavi udario nepoznati muškarac.

Bolničkim pretragama utvrđene su mu teške i po život opasne ozljede u vidu krvarenja u mozgu, zbog čega je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja KBC-a Split.

Splitsko-dalmatinska policija provodi kriminalističko istraživanje ovog slučaja.

Taksi 37 prijava nasilja i agresije Uber o napadima: Incidenti se događaju pred turistima iz SAD-a, Njemačke, Francuske... party Ponovno oduševili Iz HGSS-a na svoj način uputili novo upozorenje turistima! Hitna pomoć TRAGEDIJA Dječak (13) koji se utopio na Braču sin je poznatog argentinskog odbojkaša

VIP izdvaja za Vas

  • dalibor.hren:

    Možda ga je, pijanog, napao zid, a možda i cesta!

  • badger2:

    pijan .sam sebe .alkohol.folovi.golovi.samo pogledajte navijace nogometnih klubova sta rade i sve jasno..tako treba..samo udri razvali.mozak mu prospi ko ga hebe tako mu i treba kad je dosa amo da ostavi para.

  • dinamic:

    torcida mislila da je Mamić!?