Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
koja mu je uloga?
Povratak na članak

Misteriozno ponašanje najtraženijeg terorista: Izgubio je hrabrost?

Informacije od izvora bliskih istrazi govore da je najvjerojatnije u večeri napada Abdeslam bio vozač crnog Renault Clia koji je "ostavio" trojicu bombaša samoubojica u blizini stadiona koji se nalazi u pariškom naselju Saint Denis

Komentari 22

MA
maxxxx
09:59 22.11.2015.

"njegovo ponasanje nema smisla, cini se kao da je izgubio kontrolu" kaze policija, a uspio im je pobjeci i vec je 10 dana u bijegu i uopce ne znaju koja je njegova uloga, kakvog smisla ima to sto radi policija?

VL
Avatar majmunranko
majmunranko
09:48 22.11.2015.

Simpatičan mladić. Pretpostavljam da su mu frizuricu složili u wellness centru Opatovac kod Ostojića, besplatno, naravno? Ne bi bilo u redu da kod Ostojića na naš račun dobiju prvu pomoć, sistematski pregled, pedikuru, besplatni internet, doručak, gablec, ručak, večeru, puni pansion, popodnevni odmor i još besplatni prijevoz busem i vlakom, a da ih se onda dalje pusti nepočešljane.

VL
NO
nojemalo
10:28 22.11.2015.

ameri sa sebe prebacuju probleme u evropu jer znaju da ovakve stvari razjedinjuju evropu a to američkom godpodarstvu koje tone ide u korist,Airbus nadmašia boinga,Autoindustria uništila i i preuzela američku, eurofight ima boljeg lovca od američkih

VL
KE
kermitovo
09:48 22.11.2015.

Ili je bio nadrogiran pa ga je sad pustilo

VL
Avatar flegmatik
flegmatik
12:14 22.11.2015.

A mozda je u jednoj od eksplozija izgubio ... muda?

VL
VL
????
10:44 22.11.2015.

Činjenica je da SAD ima prste u svemu te da je SAD siguran jer je preko oceana i zato mu migracije ne mogu naškoditi. No isto tako je činjenica da kod muslimana Arapa sunita ima radikalnih pokreta kojima je cilj osvojiti svijet te da se od njih mi kao Europa trebamo braniti, s tim da iz te obrane treba isključiti Amerikance, štoviše iz NATO-a ih treba isključiti. Drugo, nisu ti radikalni Arapi suniti jedino zlo, ima i jedna mala državica na bliskom istoku, njihova semitska braća, izabrani narod. I doista mislim da je potreban jedan križarski rat za oslobođenje Svete Zemlje od židovsko-arapske (sunitske) okupacije. Zlo koje se spominje u Bibliji je tamo, jedni kontroliraju financijske tokove, odnosno žuto zlato, a drugi naftne tokove odnosno crno zlato i time zajedno drže cijeli svijet u šakama. Ako je ovo što sam napisao preekstremno za hrvatski nacionalkomunistički režim koji je trenutno i na vlasti i u oporbi, slobodno mi ubuduće zatvorite pristup komentiranju, ali ostavite ovaj komentar.

VL
KM
ko_munjara
10:52 22.11.2015.

On je bio samo kuhar u kampu.

VL
DU
Deleted user
14:47 22.11.2015.

"...Izgubio je hrabrost?..."___Možda je u tom trenutku izgubio hrabrost, ali nije izgubio pamet (pri tome ne mislim na prije počinjena (ne)djela, jer je to van svake pameti, već na činjenicu da se nije digao u zrak)!

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
13:07 22.11.2015.

dousnik CIA-e.....

VL
BL
bambo.laja
13:35 22.11.2015.

Pa zar nije vođa isila najtrazeniji terorist na svijetu? ko tu koga j..e? mediji preplasenu javnost

VL
DU
Deleted user
15:09 22.11.2015.

krenut ce ili je krenuo put spanjolske ili italije a najprije italije i to autom tako me vodi intuicija

VL
DU
Deleted user
10:19 22.11.2015.

On je već odavno mrtav. Ovo sad je igrokaz za daljnje radikaliziranje javnosti. Za par dana će reći kako se negdje sam raznio ili je poginuo u dramatičnoj policijskoj potjeri.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.