Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBITELJSKA SVAĐA

Misterij nestale francuske obitelji dobio je tragičan završetak

francuska policija, obitelj troadec
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
06.03.2017.
u 14:15

Policija je pronašla Hubertov DNA na čaši koja se nalazila u sudoperu u kući Troadecovih te u automobilu koji je pripadao Sebastienu, a koji je pronađen prošlog četvrtka u luci St Nazaire.

Francuz Hubert C. priznao je istražiteljima ubojstvo obitelji Troadec koja je misteriozno nestala sredinom veljače o čemu su pisali i svjetski mediji.

Hubert je bio šogor ubijenog Pascala Troadeca iz Nantesa, a istražiteljima je otkrio i kako je ubojstva počinio 'tupim objektom' a sve zbog svađe oko nasljedstva zlatnih poluga, javlja BBC.

Policija je pronašla njegov DNA u kući obitelji Troadec, a uhićena je i njegova bivša žena, sestra ubijenog Pascala. Ona je uhićena u Brestu, a francuski mediji javljaju kako je policija pritom pronašla i stvari koje su pripadali obitelji Troadec.

Pascal (49) i Brigitte (49), njihovi sin Sebastien (21) i Charlotte (18) posljednji put su viđeni 16. veljače nakon čega im se gubi svaki trag.

Policija je pronašla Hubertov DNA na čaši koja se nalazila u sudoperu u kući Troadecovih te u automobilu koji je pripadao Sebastienu, a koji je pronađen prošlog četvrtka u luci St Nazaire.  Uloga Lydie Troadec, bivše žene navodnog ubojice, još uvijek nije poznata. Ne zna se ni je li Hubert policiji otkrio gdje se nalaze tijela. 

>> Misterij u Francuskoj: Četiri osobe iz iste obitelji nestale u istom danu!

>> Masakr u Francuskoj: Obitelj likvidirao plaćenik s Balkana?!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije