Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURKS I CAICOS

Misterij na egzotičnim otocima: Ribari pronašli 20 mrtvih tijela na brodu, među njima i dvoje djece

Caribbean - St. Lucia
C3395 Friedel Gierth/DPA/PIXSELL
29.06.2021.
u 11:33

Zasad se jedino zna da je brod došao s područja izvan Karipskog otočja

Istraga je pokrenuta na otocima Turks i Caicos nedaleko od Haitija nakon što su vlasti iz mora izvukle brod s dvadesetero mrtvih, među kojima je i dvoje djece. 

Ribari koji su lovili ribu na tom području uočili su maleni brod s tijelima te su kontaktirali vlasti koje su izvukle brod iz mora. 

Potvrđeno je kako se nije radilo o nasilnoj smrti, no još nije poznato koji je točan uzrok njihove smrti te se njihova tijela još identificiraju, prenosi The Guardian

– Trebat će neko vrijeme da se istraga dovrši, no bez obzira na sve ovo, situacija je tragična, jako mnogo ljudi izgubilo je svoje živote – kazao je šef policije Trevor Botting. 

Zasad se jedino zna da je brod došao s područja izvan Karipskog otočja, a vlasti smatraju kako otoci Turks i Caicos nisu bili krajnje odredište putnika. 

VIDEO Strava u Češkoj: Tornado rušio sve pred sobom! "Bila je to apokalipsa!"

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
13:09 29.06.2021.

vanzemaljci

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
13:07 29.06.2021.

Ti "moreplovci" su vjerojatno krenuli iz zapadne Afrike, ali su profulali Karipsko otočje gdje su planirali zatražiti azil...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije