Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačane aktivnosti

Misterij kod Rijeke: Smrt mladića istražuje policija, građani žele znati što se dogodilo

policija
Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija
03.09.2019.
u 10:04

Tijelo preminulog muškarca prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje je obavljena obdukcija

Još uvijek nema službenih informacija o smrti muškarca na Krasici. Naime, u subotu u ranim jutarnjim satima preminula je mlađa muška osoba, a na tom području policija provodi pojačane aktivnosti. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje je obavljena obdukcija.

Neslužbeno iz izvora koji su bliski istrazi Novi list doznaje da je uzrok smrti mladića edem pluća, ali se za sada samo može nagađati zbog čega je došlo do ovog opasnog akutnog stanja. Bit će potrebno provesti i toksikološka vještačenja. Novi list neslužbeno doznaje da mladić nije bio sam, već se radilo o većem društvu koje se okupilo radi druženja. U utorak popodne ponovno se pojačala aktivnost policije na mjestu gdje je pronađen mladić.

Stanovnici okolnih kuća na Krasici žele znati što se zapravo dogodilo. Naime, prema neslužbenim informacijama, prve informacije da se nešto neobično događa doznali su od lovaca koji su na cesti vidjeli tragove krvi koji vode od nogometnog igrališta prema golfskim terenima.

Ključne riječi

Komentara 2

PL
Plavetnilo
11:52 03.09.2019.

Ako nije binSr, nije se ništa dogodilo.

SH
Shalan
10:34 03.09.2019.

Edem pluća... krvavi tragovi ... veće društvo... pravi CSI Drniš problem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije