Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Crna kronika

Misterij kod Rijeke: Smrt mladića istražuje policija, građani žele znati što se dogodilo

Tijelo preminulog muškarca prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje je obavljena obdukcija
03. rujna 2019. u 10:04 2 komentara 3516 prikaza
policija
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/ilustracija

Još uvijek nema službenih informacija o smrti muškarca na Krasici. Naime, u subotu u ranim jutarnjim satima preminula je mlađa muška osoba, a na tom području policija provodi pojačane aktivnosti. Tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci, gdje je obavljena obdukcija.

policija Policija na terenu Misteriozna smrt muškarca kod Rijeke: Tragovi krvi vode prema golf terenima?

Neslužbeno iz izvora koji su bliski istrazi Novi list doznaje da je uzrok smrti mladića edem pluća, ali se za sada samo može nagađati zbog čega je došlo do ovog opasnog akutnog stanja. Bit će potrebno provesti i toksikološka vještačenja. Novi list neslužbeno doznaje da mladić nije bio sam, već se radilo o većem društvu koje se okupilo radi druženja. U utorak popodne ponovno se pojačala aktivnost policije na mjestu gdje je pronađen mladić.

Stanovnici okolnih kuća na Krasici žele znati što se zapravo dogodilo. Naime, prema neslužbenim informacijama, prve informacije da se nešto neobično događa doznali su od lovaca koji su na cesti vidjeli tragove krvi koji vode od nogometnog igrališta prema golfskim terenima.

DIVA CIJELI DAN
Jedan dan u životu beauty novinarke – puno više od pisanja o cipelama
  • Plavetnilo:

    Ako nije binSr, nije se ništa dogodilo.

  • Shalan:

    Edem pluća... krvavi tragovi ... veće društvo... pravi CSI Drniš problem.