Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ADVETNSKI KALENDAR

Kćer se bunila na čudan okus: 'Bila sam u šoku kada sam shvatila što sam kupila'

Adventski kalendar/Ilustracija
Foto: DPA/PIXSELL
22.12.2018.
u 15:24

Nisu mogli vjerovati da im je trebalo 11 dana da to primjete

Unatoč neobičnom okusu čokolade u adventskom kalendaru 9-godišnjakinja se nije previše obazirala na to, no nakon tjedan dana rekla je roditeljima da joj zelene čokoladice i nisu baš ukusne, pa ih je prestala jesti.

Gospođa Evans, 26-godišnja majka djevojčice mislila je da su to čokoladice s okusom jabuke, no kada je okrenula adventski kalendar kako bi provjerila sastojke otkrila je kako je zapravo kupila kalendar s poslasticama za mačke, prenosi Independent.

"Bila sam u šoku i osjećala sam se kao najgora majka kad sam shvatila da sam joj kupila kalendar za mačke.", komentirala je majka.

Nisu mogli vjerovati da im je trebalo 11 dana da to primijete, srećom djevojčica je dobro i nije imala zdravstvenih problema.

>> Pogledajte video djevojke koja je pijana pokušala naručiti piće, no tek je kasnije shvatila što je učinila

Komentara 27

FO
forst
16:40 22.12.2018.

Nevjerojatno! Jučer sam u komentaru spominjao probleme VL-a s pravopisom i gramatikom,kad danas ponovno u naslovu:KĆER. Nominativ je KĆI. Najveći kritičari svakoga i svega-novinari-ne poznaju osnove svoga posla!!! Sprdačina.

Avatar rubinet
rubinet
19:59 22.12.2018.

Hrvatski jezik.....nominativ :tko što- kći akuzativ :koga ,što-kćer

Avatar samočitam
samočitam
20:12 22.12.2018.

Ovako ćete najlakše naučiti: Kći voli mater, mati voli kćer.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije